-4.3 C
Budapest

„Békét az anyaméhben!” Egy életvédő rendezvény margójára

Ha nem teszünk végre valamit az abortuszok számának visszaszorítása érdekében, pár évtizeden belül az úgynevezett nyugati civilizáció felemészti önmagát. Ez volt a fő gondolatmenete a július végén lezajlott „Bölcsők háborúja” című életvédő rendezvénynek Budapesten. A rendezvényhez kapcsolódó felvonulást a Betyársereg biztosította.

bolcsok-haboruja-rendezveny

A szervező, dr. Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke köszöntőjében elmondta:

Európa végveszélyben van, méghozzá önnön keze által pusztul el. Az emberi nem szaporodását a természet, az Isteni gondviselés kezéből magunkhoz ragadtuk, mely óriási felelősség viselésére éretlennek találtattunk.

Többek között Angliából, Skóciából, Németországból, Ausztriából, Lengyelországból, Albániából és még számos országból meghívott résztvevők egy emberként adtak tanúságot: az elpusztításra ítéltetett magzatgyermekek emberek, akiknek joguk van élni, és megilletik őket az emberi jogok ugyan úgy, mint szerencsés megszületett társaikat.

Az abortuszok engedélyezésének törvénye, mint egy néma felkiáltójel 1956. június 4- óta áll az anyák és magzataik közé. Ez a gyászos évszám sok mindenre emlékeztet minket, magyarokat. Nevezhetjük második trianonnak is, hiszen égisze alatt több mint hat millió meg nem született gyermek emléke nyomja lelkiismeretünket. Ezért, nem is szeretünk róla beszélni, pedig nem hallgathatunk tovább.

m4l_BOLCSO_AGYU_-768x567

A felvonulók a Kapisztrán térről a Margit Szigetre vonultak, közbe-közbe megállva egy-egy stációnál és emlékezve azokra a gyermekekre, akik kórházak szemeteskukáiban végezték rövidke életüket. A Margit Szigeten kulturális programokra került sor, majd másnap reggelig imádkozni lehetett Európáért, az európai nemzetekért, azok megmaradásáért.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink