11 C
Budapest

Betyáros mulatság! Újszilvási Motorostalálkozó

A Betyársereg támogatásával Újszílváson szervezik meg a Magyar Motorosok Országos Találkozóját, amely remek koncerteket és programokat ígér minden érdeklődőnek.

 

Akik június közepén, még a Magyar Sziget előtt, egy igazi nemzeti hangulatú fesztiválra vágynak, azoknak semmiképp sem szabad kihagynia az Újszílváson megrendezésre kerülő motoros találkozót. Ez a két nap persze nem csak a motorosokról fog szólni, tehát, aki vasparipája nélkül érkezik az is kedvére válogathat majd a programok közül. A koncerteken olyan fellépőket láthat majd a közönség, mint a Kárpátia, a Cool Head Klan, akik valóban elmaradhatatlan vendégei egy motoros találkozónak, vagy a Blues Company, akik remek szövegeikkel tűnnek ki a bandák sorából.

541926_523713361000976_2038401279_n

Természetesen a koncertek mellett egyéb programok is várják az erre a hétvégére kilátogató magyarokat. Akik a harcosabb műfajt szeretik, azok is megtalálják a szórakozásukat. A Magyar Sziget küzdősport gálájának sztárjai, illetve a Betyársereg kimagasló MMA, illetve K1 harcosai csapnak majd össze ellenfeleikkel a ringben. Olyan nevek, mint Ruszlan, vagy Kerepeczki Gábor, esetleg a Radnóti testvérek, a rajongók számára többet mondanak, minden szónál. Ezek a nevek egyet jelentenek egy harci gálával, ahol 6 profi MMA mérkőzés várja az igazi küzdelmek rajongóit. Persze ez még nem minden, hiszen lesz itt még:  íjász bemutató, profi erőemelés bemutató, motoros népi játékok, felvonulás és erotikus műsor valamint Street Fighter show (Szöllősi Pepe) is szerepel a programban. A megfáradt bulizókat, pedig a büfékben baráti árak várják. A belépő a két napra 3000 Ft.

Egy kis kedvcsináló zene a hétvégéről:

A Betyársereg és a szervezők mindenkit várnak egy igazi betyáros mulatságra!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink