0.6 C
Budapest

Betyársereg: a létező magyar sorsközösség – Beszámoló a tótkomlósi látogatásunkról

Nemrég írtunk róla, hogy mozgalmunk a Békés megyei Tótkomlós településén járt. Egy harminc fős antiszociális magatartást folytató társaság tette pokollá egy nemzettestvérünk és környezete életét. A Betyársereg hallva a problémáról és arról, hogy a hazafi nem hagyta magát – kiállt elvei mellett – meglátogatta őt Tótkomlóson. A látogatás során, ahogy látni fogjátok, a Békés megyei kistelepülés lett az ország legbiztonságosabb városa.

img_3959


Alább Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetőjének beszámolója az akcióról:

img_0300
Betyársereg: a létező magyar sorsközösség

Tótkomlós városában élő nemzettestvérünk segítséget kért tőlünk. Egy 30 fős antiszociális magatartást folytató horda folyamatosan zaklatta őt és környezetét. Keményen szembeszállt velük, de nem bírt a túlerővel. Ekkor fordult hozzánk. Egy gyors mozgósítást követően több mint 80 fővel leutaztunk hozzá, ahol megjelenésünkkel biztosítottuk arról, hogy nincs egyedül a bajban. Ez két hete történt, a közösségellenes viselkedést megjelenítő horda részéről azóta kuss van. Ez így helyes. Szembesültek a Magyar sorsközösség legyőzhetetlen erejével.

Reméljük a rendvédelmi szervek ezután kiemelten fognak foglalkozni azzal a város életét mérgező problémával, amire kiállásunkkal felhívtuk a figyelmet. (a megjelenésünk napján a szélsőliberális hisztériának köszönhetően a rendőrség kiemelten nagy erőkkel volt jelen a városban, ennek köszönhetően arra a napra Tótkomlóst az ország egyik legbiztonságosabb településévé tettük 🙂 )

Az eset tanulsága:

ÁLLJ KI ÖNMAGADÉRT ÉS MEGLÁTOD, HOGY NEM VAGY EGYEDÜL A BAJBAN!


További képek Tótkomlósról:

img_0287

img_0289

img_0290

img_0291

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink