1.5 C
Budapest

Betyártalálkozó igazi bajnokokkal (+videók)

A hétvégén ismét összegyűlt a Betyársereg, hogy megvitassa az utóbbi időszak történéseit. A fő témák a mozgalom térnyerése és nyári programok voltak.

IMG_7664kicsi

A Betyársereg folyamatosan növekvő népszerűsége sok kérdést vet fel a jövőre nézve és az, hogy ezt miként kezeli a mozgalom létfontosságú lehet. Az, hogy a betyárok milyen jövőbeni feladatokat és segítséget adnak arról Tyirityán Zsolttal készülő interjúnkból olvashatnak majd a későbbiekben.

A találkozó nem csak a fontos döntésekről szólt, hanem a szó szoros értelmében vett találkozásról is. Több bajnokunk is eljött a hétvégi gyűlésre. Ott volt a 23-án ismét fontos mérkőzés elé néző 5x-ös világ, 4x-es Európa, 4x-es magyar bajnok és világkupa győztes Balázs Ferenc, akivel már megismerkedhettek honlapunkon, de Kerepeczki Gábor is megjelent, hogy erősítse a harcos szellemet.

Újabb aranyérmet szerzett ifjú bajnokunk

Antal Gergely április 26-án Ausztriában mérkőzött meg a K1 keretein belül egy 45 éves, igazi veterán harcossal. „Az ellenfelem nagyon elszánt volt, tapasztalt és keménykötésű. Korrekt meccs volt és én végig a saját meccsemet tudtam játszani.” – mesélte bajnokunk, aki végül egyhangú pontozással győzött. Alább Antal Geri mesél a mérkőzésről és láthatjuk is a győzelmét! Büszkék vagyunk rád Gergő!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink