21.7 C
Budapest

Betyártámadás: 2009-ben élőben csaptak oda a harcosok

radio_q_2010_04_12___1052_budapest_jozsef_attila_utca_12_2Valakik nagyon megunták Fiala János rádióját, a Rádió Q-t. A még 2009-ben történt eset élő műsorfelvétel közben történt. Most önök is hallhatják milyen, ha egy vadliberális rádió kirakatát betörik.

Este kilenckor élő műsor zajlott a Rádió Q József Attila utcai, kirakatban berendezett stúdiójában, amikor a műsorvezetők, Gáspár Béla és Müllner Dóra két kapucnis, álarcos férfit vett észre, aki a következő pillanatban ökölnagyságú betondarabokat vágott a kirakatba, majd elfutott.

A betondarabok a műsorvezetők feje mellett vágódtak be, öt négyzetméternyi üveg szilánkokra tört. Egyikük sem sérült meg – közölte Bognár Éva, a Rádió Q főszerkesztője. A stúdió berendezéseit tegnap délelőttig sem sikerült megtisztítani a törmeléktől. A támadás indítéka ismeretlen.
A betyárok támadásba lendültek volna? Nem tudjuk, de mindenesetre jelzésértékű ez a támadás a Fiala Jánost foglalkoztató Rádiónak. Fiala János szereti a médiában mocskolni a tüntetőket, radikálisabbakat, és természetesen köztársaságpárti – ezeket lehettek a támadás indítékai.

Hallgassa meg Ön is a támadást:

 

Nincsenek meg a betyárok       

A HírExtra információi szerint azonban a Rádió Q-nál hiába tettek azonnal feljelentést – legalábbis azok a munkatársak, akik nem kerültek „sokkos állapotba” – az eset után, a sündőrség egyelőre nem találta meg a betyárokat.

Hiszti a köbön
Egész nap a „bazdmegelős” Müllner Dóra, és műsorvezetői siránkoztak a Rádiójukban a történteken. Ez a szélsőjobb így, meg úgy. „Hova jutott már a világ.”

A holnap reggeli Kelj fel Jancsi! c. műsorban Fiala János vendége lesz Navracsics Tibor. „Érdekes” műsornak ígérkezik.

(Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink