Brutális migránstámadás honfitársunk ellen

október 8, 2017 a Hírmondó

2017 szeptemberét írjuk. Sok honfitársunk egyike, János, aki az itthoni gazdasági helyzet miatt kénytelen volt külföldön munkát vállalni, hogy biztosítani tudja párja és kislánya megélhetését, így már másfél éve él családjával egy Baden-Württembergi kisvárosban.

Aznap is munkába indult, amikor három migráns megállította a parkolóban és cigarettát kértek tőle, amit a távolság miatt először nem is értett, így közelebb ment a későbbi támadóihoz.

Szeretett volna tovább menni, de a fején egy hatalmas ütést érzett, mert a feldühödött migránsok hátulról leütötték, neki estek és ütni kezdték. Dolguk végeztével magára hagyták az eszméletlen férfit, akinek két helyen eltörték az állát és több fogát kiverték, az arcán lévő sérülések is a brutalitás nyomairól árulkodnak.

Névtelen-1

A migráns támadásokat összegezve, ami sok esetben végződik halálesettel, ennek a támadásnak mondhatjuk, hogy szerencsésebb volt a kimenetele. (Az utóbbi egy-két évben több magyar ellen volt már támadás bevándorlók által Nyugat-Európában. )

Feljelentést tett az ottani hatóságoknál, akik vélelmezhetően ismeretlen tettesek ellen eljárást indítottak az ügyben. Véleményünk szerint kevés az esély a tettesek kilétének felderítése, hiszen az ott tartózkodó migránsok számát tekintve, szinte lehetetlen az ügy felgöngyölítése. János már itthon van Magyarországon, túl van a műtéten, családja körében lábadozik.

Facebook oldalán köszöni meg Merkel asszonynak a vele történteket:

“Köszönöm neked Kedves Angela Merkel, aki beengedted eme szép országba az imádni való migránsaidat… Szerencsétlen ember megy dolgozni, és egy szál cigiért ezt teszik az emberrel, hála Istennek, már túl vagyok a műtéten, holnap go haza…”

Az Erő és Elszántság mihamarabbi felépülést kíván!

Szarvas Valéria – Erő és Elszántság

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment