0.4 C
Budapest

Budapestből nem lesz Seattle! – Egy antifa tüntetés margójára

A hétvégén mindenféle furcsa szerzetek gyűlést hirdettek a Szabadság térre a rasszizmus ellen. Maga az ideológia elég zavaros. Ugyanis napjainkban, hazánkban cigányok támadnak magyarokra, késelnek halálra fiatalokat a nyílt utcán, rabolnak ki idős embereket. A világban pedig néger hordák fosztogatnak, gyújtogatnak, vernek össze ártatlan járókelőket és döntögetnek szobrokat. Legutóbb pl. San Francisco védőszentjének a szobrát, akiről nem lehet tudni, hogy miért rasszista.

Figyelő szemünket rajtatok tartjuk – Budapestből nem lesz Seattle!

Ezt a BLM (Black Lives Matter) tüntetésekhez kapcsolódó tébolyt itthon is megpróbálják elterjeszteni antifa, cigány, LMBTQ és ki tudja még milyen szervezetek, destabilizálva a fennálló rendet. A Szabadság térre meghirdetett rendezvényükre ellátogatott a Betyársereg (civilben kb. 40 fő), a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária is jelezve, hogy él a nemzet immunrendszere és ha kell csírájában eltiporja ez ilyen felforgató kezdeményezést.

A téren kis létszámban gyülekezett a színes „antirasszista” brigád, miközben megérkeztek először a Vármegyések, majd a Légiósok transzparensekkel. A Betyársereg harcosai először a tér sarkáról figyelték az eseményeket, majd csatlakoztak a több hazafihoz. Így a létszám közel azonos volt a két oldalon.

Bár az antifa rendezvény kiemelt rendőri biztosítást kapott, a nemzeti szervezetek érkezésekor még nem volt komolyabb szeparáció. Látható volt, hogy a színes társaság ereiben megfagyott a vér a „Ria-Ria-Hungária” rigmus hallatán. Ők ugyanis ahhoz vannak szokva, hogy ha mi bármilyen megemlékezést tartunk hőseinkről, történelmi személyiségeinkről, akkor ők kettős rendőri sorfal mögül hisztiznek, hörögnek, náciznak. Most, hogy szemtől szembe kerültek harcosainkkal, hirtelen csönd lett soraikban. Hamar megnyugodhattak azonban, mert megérkezett a rendőri sorfal. Milyen érdekes, hogy ezek az antifák, akik világszerte a rendőröket terrorizálják, térdeltetik, most szinte könyörögtek a rendőri védelemért, amikor egy komolyabb erővel találták szembe magukat…

A hazafias szervezetek még rövid ideig farkasszemet néztek a színes társasággal, majd önként feloszlottak és elvonultak, látható megkönnyebbülést okozva az „antirasszistáknak”.

Ezek a felforgató mozgalmak most még jelentéktelenek, de jól pénzeltek, komoly sajtó háttérrel rendelkeznek, jogvédő szervezetek védelmében és politikai támogatottsággal. Szóval, ha most még elhanyagolhatónak tűnnek is, hamar megerősödhetnek és akkor itthon is komoly anarchiát teremthetnek. Ezért rajtuk tartjuk a szemünket, szárazon tartva a puskaport!

Betyársereg

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink