-4.3 C
Budapest

„Cigány gyerekeket molesztálnak” – külföldi propaganda a Betyársereg ellen

Egy külföldre kényszerült magyar anyuka írt nekünk Belgiumból. Tudjuk, hogy miként viszonyul hozzánk a liberális nyugat, de hogy mi cigány gyerekeket molesztálunk és kutyákat idomítunk ölésre,az még minket is meglepett.

„Ti szegény szerencsétlen romákat veritek, Ti molesztáljátok a gyerekeik, és még kutyákat is betanítotok a Ti ideológiátok szerint az ölésre.” A velejéig romlott nyugatnak nincs betyárserege, nem is lesz és pont ez fogja a vesztüket okozni. Ha egyszer a nyugati emberek megtudnák, hogy  mi folyik pontosan itt, talán végre felnyílna a szemük és látnának is, nem csak néznének ilyen műsorokat, mint ez a belga tv.

IMG_7139 (2)
„Minden mozgalom olyan erős, amilyen ellenhatást tud önmaga ellen kiváltani”.

Ha valakinek esetleg megvan a felvétel, azt szívesen várjuk, addig közzétesszük a felháborodott édesanya levelét.

Drága Barátaim!

Belgiumban élő 38 éves ide kényszerült két gyerekes anya vagyok, a megélhetésem hozott el otthonról. Amit ma láttam az felháborító és vérlázító volt! Itt ülök a párommal, a tv előtt vasárnap délután, és a Belga Tv8, ami egy itteni egyszerű tv csatorna, láttalak titeket! Egy műsort adtak le az Európai tagállamokról, hogy hol milyen extrém klubok, gyülekezetek találhatók, akik úgymond, rasszisták. Nem tudom, hogy tudomásotok van-e arról a műsorról, amiben mutatták Gyula városát is, de Gyöngyöspatán például cigányokat szólaltattak meg. Titeket jóformán teljesen kivágtak belőle, de ahogy be letettek állítva az számomra vérlázító volt! Amit a műsorban mondtak…”Ti terrorizáljátok a környéket! Ti szegény szerencsétlen romákat veritek, Ti molesztáljátok a gyerekeik, és még kutyákat is betanítotok a Ti ideológiátok szerint az ölésre. Valami Piroska nevű szar, szemét cigány ribanc sírt a tv-ben, hogy bizony ott úgy megfenyegettétek, hogy hónapokig kezelték a trauma után!” Mutattak rólatok felvételeket, hogyan is edzetek, és hogy ti valójában csak egy önkéntesekből álló hadsereg vagytok, aki bujtogatja a népet, meg a fiatalokat befolyásoljátok a propaganda filmetekkel, amit szintén leadtak! (Megjegyzem ez nekem határozottan tetszett!!! ) A lényeg, hogy egy merő rágalom és hazugság, ami itt külföldön lejön rólatok! Így állítják be itt az unió központjában a Ti munkátokat, a védelmet, amit nyújtotok. A külföldieknek ez van beadva! Ki és miért adta ezt így le? Ki és miért engedte, hogy ez, a gyakorlatilag külföldieknek „sajnáljuk a cigányokat” propaganda riport lemenjen? Nagyon felháborodtam! Ki és miért engedi, hogy rólatok magyarság tudatú emberekről, akik fel mernek állni, és meg merik védeni a magyar embereket, ilyeneket adjanak le riportfilmben? Mi ez az egész, itt külföldön, hogy nyaljuk a cigányok seggét Köszönöm szépen, hogy elolvastátok levelem. Kívánok Szebb jövőt!

Üdvözlettel, meleg öleléssel, egy nagyon hazavágyó Magyar Anyuka!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink