11.3 C
Budapest

Cigányok támadtak meg egy Jobbik fórumot (+videók)

Fenyegetőző cigányok jelentek meg a Jobbik szentistváni lakossági fórumának helyt adó művelődési ház előtt – a hírről a Deres.tv számolt be. Több pártrendezvényen már a Betyársereg is besegített, hogy az antifák és egyéb mocskok ne tudjanak támadásba lendülni. Szerencse, hogy hazánkban teljes a közbiztonság és nagy a rend.  

IMG_7354kicsi
Szekszárdon senki nem mert balhézni a Jobbik fórumán

A bűnöző életmódot folytató cigányok nem szerették a kamerát, talán ennek is köszönhető, hogy a fórum közvetlen kezdete után, mikor a sajtó munkatársa vágóképeket készített a felvételéhez a művelődési ház előtti közterületen, egyszerűen megtámadták. Szeme alatt felrepedt a bőr, ruháját összevérezte. A nemzeti párt több fóruma is kapott már fenyegetést. Többek között Esztergom volt az egyik olyan helyszín, amelyen a Betyársereg tagságának kellett szavatolni a rendezvény biztonságát.

Esztergomban és Szekszárdon is próbálkoztak már

A partizánvadászat jegyében, és a szervezők felkérésére érkeztek a Betyársereg biztonsági szakemberei a Jobbik elnökének, Vona Gábornak a védelmére Esztergomba és a fenyegetések miatt a februári szekszárdi fórumra is.

“A Jobbikos szervezőkkel való egyeztetés után, megérkezett Vona Gábor, akit már kocsijából kiszállva vártunk és felkísértünk a rendezvén helyére. A bejárathoz érkezve egy antifa futott Vona Gábor felé, “gyilkos nácik” felkiáltással. A támadását elhárítottuk és kivezettük a Művelődési Házból.” – mesélte, még februárban, portálunknak Molnár András az akció vezetője, aki hozzátette azt is, hogy mindig úgy készülnek egy személyvédelem esetén, hogy komoly támadásokat is ki kell védeni. “Minden helyzet válhat komollyá. Mindig a legrosszabbra készülünk.”

Szekszárdon nem volt ilyen vészes a helyzet. Ott az antifasiszta csürhe csak fenyegetőzött, de megjelenni nem mert.

Szentistvánon a cigányok támadtak

Március 8-án, szombaton a Borsod megyei Szentistvánon tartott lakossági fórumot Mirkóczki Ádám a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője. Az eseményre nemcsak szimpatizánsok érkeztek: a helyi kisebbség már a délelőtt folyamán gyülekezett az eseménynek 14 órától helyt adó művelődési ház előtti téren.

A Deres.tv információi szerint többen a kialakult csoportosulás miatt nem mertek részt venni a Jobbik programját ismertető fórumon, inkább nagy ívben elkerülték azt. A cigányok a lakosság érdeklődő tagjai közül jó néhányat lefényképeztek, és megfenyegettek.

Korábban a dolgozókat fenyegették, portákat fosztogattak

A fenyegetőzők közül többen büntetett előéletűek, a hazafias portál értesülései szerint korábban rendszeresen előfordult, hogy a boltokban, az iskolában és a település hivatalában is megfenyegették az ott dolgozókat, ha valami nem a tetszésük szerint történt.

Idén a szociális tűzifát szállító teherautót is eltérítették, a tiszafüredi alvilág egyes tagjaival pedig szamurájkardos vívóleckéket is tartottak már a helyi focipályán. Az egyébként takaros portáiról híres Szentistvánon az utóbbi időben holland nyugdíjasok vásárolnak nádfedeles vályogházakat a parasztromantika jegyében. Ezt vélhetően már megbánták, ugyanis a költöztető brigádnak öltözött elkövetők fényes nappal teherautójukkal az udvarra beállva zavartalanul pakolták ki azokat.

A 2400 lelket számláló településen 3-4 család tartja rettegésben a lakosságot. A Deres.tv munkatársai próbáltak, a pár év alatt kialakult helyzetről bővebb információkat szerezni, ami az előzőek fényében nem volt egyszerű. Helyi lakosok csak félve mertek  nyilatkozni a község mindennapjairól.

(Deres.tv nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink