1.5 C
Budapest

Csütörtökön folytatódik a Hunnia-ügy a bíróságon

Az őszödi beszéd születésének májusban volt 15. évfordulója, azóta dicséretesen sok szó esik 2006-ról, a rendőrterrorról, Gyurcsány Ferenc felelősségéről. Ennek ellenére a szomorú valóság az, hogy még mindig nem ő, hanem mi, hazafiak járunk “terrorizmus” vádjával bíróságra a gyurcsányi időszak kapcsán.

2021. június 24-én, csütörtökön 9 órától a Fővárosi Törvényszék (1055 Bp., Markó u. 27.) fszt. 32. számú tárgyalótermében folytatódik Budaházy György és társainak 12 éve tartó meghurcoltatása.

A bíróság többek közt Molnár Miklós igazságügyi orvosszakértőt hallgatja meg, aki Csintalan Sándor 2007 decemberi bántalmazása után napokkal vizsgálta a sértett sérüléseit.

Június 30-án, július 2-án és 6-án pedig okirati bizonyítékok ismertetésével halad tovább az eljárás.

Aki részt akar venni a tárgyaláson, annak a [email protected] e-mail címre küldött levélben szükséges jeleznie, melybe bele kell írja a nevét, az ügy számát (8.B.800/2018/220) és azt, hogy pontosan mely időpontban és teremben folyó tárgyalásra szeretne elmenni. Mindezt a tárgyalást megelőző nap 16 óráig kell a bíróságnak megküldenie, tehát ha 24-én csütörtökön ott szeretne lenni, akkor szerda 16 óráig.

Amennyiben sajtószervről van szó, akkor az e-mailben a pontos sajtószervet is meg kell jelölni és ilyenkor a tárgyalás megkezdése előtt 24 órával kell leadni a jelentkezést, tehát a csütörtöki alkalomra szerda 9 óráig.

A bíróságon a szájmaszk viselete kötelező!

(Budahazy.blogspot nyomán Szent Korona Rádió)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink