11 C
Budapest

Devecseri tüntetés – a zsidó „Tett és Védelem” csatát vesztett (+videók)

A tavaly augusztus 5-ei felvonulás a liberálisok szerint közösség elleni izgatásnak számít – a rendőrség ezt nem így látta.

 

Közösség tagja elleni erőszak miatt javasol vádemelést egy hazafi ellen a rendőrség a tavalyi devecseri, a nemzeti szervezetek által a cigánybűnözés ellen szervezett demonstrációval összefüggésben – közölte Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel szerdán. A rendőrség szerint közösség elleni izgatás nem történt a tüntetésen. Az ATV-be is bővebben foglalkoznak a hatóság döntésével. A kaftános  zsidók a Helsinki Bizottsággal együtt most jól pofára estek.

Azonban jó ha odafigyelünk! Toroczkai László az egyik közösségi oldalon írta a következőket az eseményekre reagálva:

A Magyarországi (ez felér egy beismeréssel: tehát nem magyar!) Zsidó Hitközségek Szövetsége a TEV (Tett és Védelem Alapítvány) nevű alkotmányellenes rendvédelmi tevékenységet végző „zsidó gárdáján” keresztül éppen ismét nyilvánosan is nyomást gyakorol a magyar bűnüldöző szervekre, a rendőrségre, az elvileg független bíróságra, a magyar alkotmánybíróságra, végső soron Magyarország végrehajtó szerveire. Most éppen az a bajuk, hogy nem börtönöztek (még) be minket a tavalyi devecseri tüntetésünk miatt, ahol egy magyar családot megtámadó cigányhorda ellen léptünk fel. Mégis, mi folyik itt? Már nem is titkoltan irányítják a zsidók Magyarországot, s már nem is titkoltan védik, sőt uszítják a cigányság bűnöző rétegét a magyarság ellen.

Összegezve: a zsidók által létrehozott, egyértelműen izraeli befolyás alatt álló, szervezet és hasonszőrű liberális bartai most csatát vesztettek. A magyarság önvédelmi reflexe Devecserben is jól működött,  ugyan úgy ahogy legutóbb Németkéren is. Sajnos egyre több esetben lesz szükség erre a reakcióra, hogy fajunkat és ezzel életterünket megvédjük ellenségeinktől.

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink