Dicsőség az Arany Hajnal mártírjainak

november 3, 2017 a Gondolatok

4 évvel ezelőtt gyilkolta meg az anarchista söpredék a görög Arany Hajnal két tagját. A rendőrség akkori közlése szerint két támadó az irodánál egy motorról lövéseket adott le, majd elhajtott. Szemtanúk szerint a támadáshoz egy AK-47-es (Kalasnyikov) gépkarabélyt használtak.

Annak idején a HVIM szervezésében hazafias érzelmű magyarok megemlékezést is tartottak a Görög Nagykövetség épülete előtt, ahol a Betyársereg vezetőjeként Tyirityán Zsolt, az Erő és Elszántság elnöke is tolmácsolta megemlékező gondolatait.

Sorait változatlan formában adjuk közre:

“Egy párt, vagy egy mozgalom erejét, mindig a hívei által érte hozott áldozathozatal nagysága mutatja meg. Az ideológia legyőzhetetlenségének fokmérője mindig az érte vállalt életáldozatban rejlik. Horst Wessel óta tudjuk, hogy milyen ereje van annak, ha egy mártír vére egy mozgalom zászlaját megszenteli. Onnantól kezdve egy mítosz harcol, és a mítoszok, mint tudjuk, mindig legyőzhetetlenek. E két görög hazafi mártíromsága emeli fel az Arany Hajnalt egy olyan erővé, amely biztosan hitelesen és önfeláldozóan fogja folytatni Leonidász és a 300 spártai honvédő küzdelmét. Dicsőség Hellásznak , dicsőség a Hősöknek.”

eroeselszantsag.net

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment