-3.9 C
Budapest

„Egy biztos: az amerikaiak már a spájzban vannak…” – Toroczkai László gondolatai

Mozgalmunk alapítója reagál az USA agresszív politikájára, amellyel folyamatosan megpróbál beavatkozni a magyar belügyekbe, saját önös – szabadkőműves –  céljai elérése végett.

“Már azon is megdöbbentem párszor, hogy a magyar kormány a kétharmad birtokában mennyire leplezetlenül irányítja éppen aktuális politikai céljai érdekében az igazságszolgáltatást hazánkban, ékes példaként szolgál erre az ellenem nyilvánvalóan megrendelésre megszövegezett múltkori vádemelés a közel 3 évvel ezelőtti Bank Centerben tett látogatásunk miatt. A hála azonban elmaradt, sőt; az amerikai nagykövetség vezetője, André Goodfriend ugyanis szimbolikusan éppen a Bank Centerből üzent hadat a magyar kormánynak (ennél már csak az a szimbolikusabb, hogy éppen ezzel a névvel – “Goodfriend” – zúzzák tönkre az amerikai-magyar “barátságot”).

Látva a magyarországi vazallusaik, csicskáik, tehát az úgynevezett balliberális pártok impotenciáját, az amerikaiak ugyanis példátlanul durván és nyíltan avatkoznak be egy “szövetséges” (magyarul gyarmati) ország belügyeibe. Már egy ideje érezzük a bőrünkön (bizony, Oroszország felegyenesedésétől és a keleti nyitás politikájától nem függetlenül a Jobbik és a Fidesz egyszerre lett az amerikaiak célpontja) a CIA egyre fokozódó mozgolódásait, most pedig a kormányt fenyítette meg a New York-Tel-Aviv tengelyű hatalom. Az egész világot uralni akaró gőgös, tahó és agresszív amerikaiak utolsó előtti figyelmeztetésnek szánhatták, nagyon nem tetszik a Magyarországot kifosztott gyarmattá silányító eddigi gazdáknak, hogy immáron vannak függetlenedést óhajtó hangok a magyar Országgyűlésben.

Egy biztos: az amerikaiak már a spájzban vannak…”

(Toroczkai László Facebook oldala)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink