1.5 C
Budapest

Egy kisgyermekes édesanya levele a Betyárseregnek – ezért érdemes harcolni!

A legutóbbi akciónk során egy kisgyermekes édesanyához törtek be drogos cigányok. Persze a Betyársereg azonnal rendet tett és azóta nyugalom van a környéken. A harcos anyuka most írt nekünk egy e-mailt, amelyben megköszöni segítségünket. Ezért érdemes harcolni mindenkinek! Vajon hány édesanya él meg nap mint nap hasonlókat szerte az országban? A levelet változtatás nélkül közöljük. 

IMG_20150424_195018

Tisztelt vagy inkább kedves Betyársereg!

Az 1 hetes rettegésből felocsúdva most tudom csak megköszönni nektek a segítségeteket és jelenléteteket, amivel újra biztonságossá vált a lakásom, az udvar és a környék.

Sosem gondoltam volna, hogy két ilyen semmirekellő drogos ekkora félelemben képes tartani családokat, még kevésbé hittem, hogy ez egyszer velünk is megtörténhet. A rendőrök gyors reakciójától és emberségétől eltekintve – amit itt is kihangsúlyoznék, le a kalappal előttük! – mélységesen felháborít, hogy a magyar rendvédelmi- és jogrendszer nem tartja vissza és nem akadályozza meg ezeknek az állatoknak a szabadon kószálását és nem lebegtet guillotine-t a fejük fölött. Méltatlannak tartom, hogy dolgozó nőként és anyaként fényes nappal féljek kivinni a gyerekeimet az utcára és attól rettegjek, hogy a tettenérés után 12 órára szabaduló léhűtők mikor ugranak be az udvaromba és támadnak rám, amit enyhítendő, “őrszemet” kell hívnom a Seregből, hogy vigyázzon a biztonságomra (ezúton is köszönöm neki, hogy rám szánta az idejét). Az is elgondolkodtató, hogy az egyik szomszéd lány akkor mert (!) csak kiszaladni vásárolni, mikor meglátta nálunk a betyársereges fiúkat. Nélkületek ez a környék valószínűleg fosztogatás célpontja lett volna és a saját otthonainkból űztek volna el minket.

Élhetetlen hétköznapok és megalázó helyzet, ami tűrhetetlen és változtatásra vár, és a saját bőrömön tapasztalva most már megértem a bennetek dúló érzelmeket, ami hajt titeket előre.  Figyelemre méltó az összefogásotok és az összetartásotok, és az eset után HISZEM, hogy közös erővel elérhető a változás.

Még egyszer köszönöm nektek!

2 kisgyermekéért aggódó anyuka

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink