Egyedül szállt szembe a 15 éves harcos a cigányokkal Kozármislenyben

október 11, 2014 a Hírmondó

A fiatal srác egy idős, rokkant bácsin és fián segített. Az sem zavarta, hogy jöhetett volna 20 cigány is ellene, ki mert állni az igazság mellett. Erre a harcos kiállásra gondolunk, amikor a nemzet önvédelmi reakciójáról beszélünk.

A Tolvajkergetőkhöz gyakran fordulnak segítségkérő levelekkel, de szerencsére pórul járt bűnözőkről is gyakran kapunk hírt. Ezek gyakran olyan állampolgárok karjaiba futnak, akikre nem hat sem a liberális agymosás, sem a rettegő nyulak hitvallása, miszerint a bűnözőkkel szembeszállni rettentően veszélyes.

A tizenöt éves fiú péntek este Kozármislenyben szállt le a távolsági buszról barátnőjével, amikor meglátta, hogy egy cigányállat egy mankóval járó férfival és a fiával üvöltözik, „kinyírással” fenyegeti őket, majd előkap egy telefont, és beleordít, hogy „balhé van, gyertek gyorsan tízen-húszan!” A jelenet láttán a buszpályaudvar felnőtt közönsége lapított, mint az a bizonyos, de a fiatal srác nem vesztette el a lélekjelenlétét. Látva, hogy a cigány egyelőre csak fenyegetőzik, gyorsan hazakísérte barátnőjét, majd a kb. 300 méterre levő háztól futva ment vissza, hogy a támadást megakadályozza. ” Ha tízen vannak késekkel, akkor is megpróbálok segíteni a bácsinak” – írta.

Sajnos elkésett, mert közben a cigányok odaértek, és verni kezdték az idős bácsit, de közeledtére gyáva nyulakként rohantak szét. Így is meg tudta jegyezni hármójuk pofáját. Felsegítette az áldozatot, aki elmondta, hogy kirúgták a mankóját, késsel és gázspray-jel fenyegették, a fiát pedig meg akarták verni, de neki sikerült elfutnia.

A rendőrök tíz percen belül a helyszínen voltak, a fiú pontos személyleírást adott nekik a támadóról. De nem zárta le ennyivel az ügyet. Odahívta bátyját, és az ő kocsijával végighajtottak a mislenyi cigánysoron, hátha meglátják a bűnözőket. Szerencséjük volt, mert meglátták őket az egyik putri udvarán. Gyorsan visszamentek a rendőrökhöz, és közölték velük, hol látták őket. Azok rögtön elindultak elfogni őket. Ide már nem követte őket Miklós, de a Tolvajkergetőknek írt levelében hangsúlyozta: nem hajlandó félni a tetvesektől, tanúskodni fog ellenük, és mindent megtesz, hogy börtönbe kerüljenek.

Mi is történt pontosan?

Felhívásunkra jelentkezett az ifjú harcos és pontosan leírta, hogy mi történt vele. Ez persze nem kisebbít azon, amit tett. Elfuthatott volna, vagy csak egyszerűen vállat vonva hátat fordít és elmegy. De nem így történt és ezzel példát mutatott mindenkinek. Talán Ő még nem is érti, de ez valóban példás cselekedet volt!

Sziasztok. A sztori rólam szól ám nem teljesen pontos. A helyzet az hogy 3 támadó volt és mikor én láttam őket már jöttek el a helyszínről. Bár valóban azzal a szándékkal siettem a helyszínre hogy kiálljak a cigányok ellen, ez meghiúsult. A bácsi fiát verték el és mikor a bácsi meg akarta védeni a fiát a támadok őt kezdték verni, ez alatt az idő alatt futott el a fia. Akit elég rendesen elvertek. Mivel nem értem oda időben csak annyit tehettem hogy megfigyeltem a támadók kinézetét. A többi része pontos a cikknek.

Ja és a cigányok valóban késsekkel és gázspay-el támadtak.

Ez a cselekedet tiszteletet érdemel és a Betyársereg ezúton is gratulál a fiatal harcosnak. Mozgalmunk vezetője Tyirityán Zsolt, elismerése jeléül egy betyár pólóval fogja megajándékozni az ifjú harcost.

(Deres.tv, Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment