Egyre jobban erősödik a nemzeti oldal Tolna megyében is

március 29, 2015 a Hírmondó

Rendkívül sikeresnek bizonyult a Jobbik Magyarországért Mozgalom aláírásgyűjtési akciója. Másfél hét alatt 3 ezer támogatót szereztek a népszavazási kezdeményezésükre.

11072661_10153065953656405_7330979802478639895_n

Aki ismeri a nemzeti oldal helyzetét Tolna Megyében az tudja, hogy sosem volt egyszerű dolga a hazafiaknak országunk ezen területén. Gondolhatnánk, hogy az aláírás gyűjtögetésnek semmi értelme, hiszen ez is csak a demokrácia egy olyan fegyvere, amelyet nálunk nem támogatnak. Ha másra nem is a figyelemfelhívásra és az erőviszonyok változására jó egy ilyen kezdeményezés.

A 4 kérdés, amelyben februárban kezdett aláírásokat gyűjteni a nemzeti párt:

  • 40 év munkaviszony után a férfiak is mehessenek nyugdíjba
  • Bizonyos sávszélességig minden háztartásban legyen ingyenes internet
  • Hirdessenek zéró toleranciát a bevándorlókkal szemben
  • Magyarország legyen semleges egy esetleges NATO-Oroszország háborúba

Tolna megye tehát remekül teljesít hiszen a fenti kérdésekben, mindössze másfél hét alatt, háromezer aláírás gyűlt össze. Szabó Balázs, a Jobbik városi elnöke, megyei sajtófőnöke, önkormányzati képviselő megköszönte az aktivistáknak, a választóknak és azoknak a lakosoknak a támogatást, akik egyetértenek céljainkkal.

Az összegyűlt háromezer aláírást ünnepélyes keretek között adta át a helyszínen Kepli Lajosnak, a Jobbik országgyűlési képviselőjének, aki elmondta, gratulál a sikerhez, és különösen kedves számára, hogy a szülővárosa érte el ezt az eredményt. Országosan is jól áll az aláírásgyűjtés, amelyet május végéig folytatnak az ország 106 választókerületében.

Ez ügyben még aznap Vona Gábor pártelnök is nyilatkozott a helyi rádióban, ahol elégedettségét fejezte ki és elmondta ha ilyen ütemben tudtak gyűjteni 3 ezer aláírást, akkor megkérdőjelezhető a Fidesz kvótaemelése, amellyel nehezíti a népszavazási kezdeményezéseket.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment