“Eltakarítottuk Pécsről a kommunista söpredéket” (+videó)

február 2, 2014 a Akcióink

Pécsen a sors úgy hozta, hogy nem csak egy sima előadás zajlott le Tyirityán Zsolt és a Betyársereg főszereplésével. Itt bizony egy kiütéses győzelem történt. Összefoglalónk az eseményekről.

IMG_7242kicsi

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom szervezésében jött el a baranyai megyeszékhelyre a betyárvezér, aki a modern hadviselésről, a magyar faj megmentésének kérdéséről és a Betyárseregről is beszélt. Most a cikknek jönne egy leíró része képekkel az előadásról, de a történelem máshogy alakult.

Európai szintű győzelmet arattunk

A rendezvény híre elérte az átoksor sötét lakóit is, akik talán nem gondolták jól át azt, hogy tettüknek következménye lesz. A hét elején robbant a hír, hogy az antifasiszták élükön pár bohóccal (nem vicc, a főszervező Facebookos profilképe is egy bohóc) tüntetést szerveznek Tyirityán Zsolt ellen. Ha valami akkor ez feltüzelte az embereket. “Nem leszünk Nyugat-Európa” – ezt már a Betyársereg vezére mondta miután Pécsre érkezett, hogy megtartsa előadását. Már akkor látszott, hogy a várt összecsapás elmarad, de nem a hazafiak miatt. Az utóbbi években még nem volt olyan, hogy az antifák vereséget szenvedjenek. Láthatjuk a “fejlett” európai államokat és például Görögországot is, ahol bár ott az Arany Hajnal a söpredék így is erősnek mondható. Magyarország azonban más.

Knapp Gábor, aki leszerepelt még antifaként is

Hazánkban nem tudott gyökeret verni a kommunizmus ideológiájával átitatott antifasizmus. Bár Pécs ebből a szempontból kivétel, hiszen sok kivénhedt aktív kommunistája van még a városnak, azonban most ők nem jöttek el. Persze azért volt pár antifa, aki kimerészkedett. Összesen 4 legény volt a gáton, ebből két fogatlan cigány, akik biztosan a csatár szerepét töltötték volna be, de a harc elmaradt.  A hazafiak a Betyárokkal együtt 150-en voltak és a harci értékük valószínűleg eltántorította a legelvakultabb komcsikat is, aki megmaradt az a söpredék söpredéke.

Az antifák szégyenteljes üzenete

Knapp Gábor a főszervező pedig azóta retteg és információink szerint nem mer kimozdulni, szórakozni, ugyanis sokaknak került a látókörébe ez a vöröscsillagos uszító. Ő egyedülálló tettet hajtott végre akciójával, amit még meg is fejelt azzal, hogy mindezt a közösségi oldalon el is sírta nyilvánosán, ezzel erősítve gyengeségüket. Szánalmas üzenete persze sokaknak okozott pár kedélyes percet, köztük az előadáson résztvevőknek, akiknek fel is olvasták Knapp Gábor “megható” kifakadását. Azóta egyébként senki nem találja őt a közösségi oldalon, lehet, hogy megérezte saját bűzét és inkább törölte magát. Ez jó hír, hiszen eggyel kevesebb véglény szennyezi az internet világát.

Tyirityán Zsolt a vele készült interjúban bővebben kifejti ezt a témakört. Mint kiemeli a 2014-es év a “Partizánvadászat éve lesz” és ennek függvényében a hazátlan söpredék gondolja meg, hogy akcióival meddig szennyezi még a közéletet, mert az ő idejük lejárt és Magyarország nem kér többet ebből a korcs ideológiából.

Az asszimetrikus hadviselés és fajunk megmentése

Az állatkerti látogatás után a betyárok élükön Tyirityán Zsolttal bevonultak az előadásnak helyet adót Iparos Házba, ahol már akkor is több mint 100-an várták őket. Öröm volt látni, hogy a rengeteg fiatal mellett idősebbeket is érdekelt ez a téma. Talán az ifjú generáció aktivitása lehet jövőnk kulcsa.

Tyirityán mellett társelőadó volt még Farkas Zoltán is, aki a betyárok fő közelharci kiképzőjének is tekinthető. A Kyokushin karate mestereként tapasztalatával nem csak a karatéről hallhatott a közönség. Az előadás során mindenki közelebbről megismerkedhetett a harcművészeti ágakkal. Az előadó kiemelte, hogy mindegyik harcművészet kiemelkedő a maga nemében, ha azt szívvel csináljuk. Ha életünkkel példázzuk harcművészeti hátterünket. Egyetlen kivételt, az előadó szerint, a Kravmaga ad. A zsidó katonai erők elhíresült küzdelmi stílusa nem tanít meg a lefegyverzésre csupán a védekezésre ,és szellemi értéket sem ad az embernek. Ez nem faji kérdés, ez sokkal inkább gyakorlati és mint Farkas Zoltán elmondta a harcművészetek kiutat adhatnak az ifjú generáció értékrendi válságából, hogy ezek a fiatalok újra visszatérjenek őseik útjára.

IMG_7248halvány

Tyirityán Zsolt a gerillaharcokról, ennek történelmi alapjairól beszélt előadása elején, ahol többek között videókkal is illusztrálta azt, hogy a megszálló, legfőképp amerikai erők ellen, hogyan veszik fel sikerrel a harcot a szabadságharcosok. Halhattunk persze az aktuális kérdésekről is, mint például a faji háború fogalmáról. Sokan felhördülhetnek ezen, azonban csak át kell tekinteni Nyugat-Európa jelenlegi bevándorlási problémáit, azt, hogy az idegen, gyökértelen nációk nem tudnak beépülni a nekik otthont adó nemzetbe. A feszültségek folyamatosan nőnek és ez egy elkerülhetetlen sötét jövő képét vetíti előre, amely öreg kontinensünk végét is jelentheti. Magyarországon azonban most nem ez a legfőbb probléma. Hazánknak az elvándorlás problémájával kell szembenéznie, ugyanis ha közelebbről szemügyre vesszük az utóbbi évek kivándorlási hullámaiban többen mentek el, mint 56-ban. Mint  betyárvezető is kiemelte, nem akar pálcát törni senki feje felett és ez a probléma megoldásra vár. Amit a Betyársereg adhat az a közösség, család, amely a jövő Magyarországában nem hagyja majd elkallódni a tehetséges hazafiakat.

IMG_7240kicsi

Ezek voltak tehát a legfőbb kérdések, amelyről a közel két órás előadás során szó esett. Persze egy ilyen cikkben nehéz lenne beszámolni az összes témáról, ami szóba jött. Azonban Pécs is csak egy állomása volt Tyirityán Zsolt túrájának, amely során minél több településre próbál majd eljutni, hogy hirdesse a harcos magyarság üzenetét. “Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!”

Honlapunkon természetesen folyamatosan beszámolunk az előadások helyszínéről és időpontjáról!

(Betyársereg) 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment