-1.4 C
Budapest

Erő és Elszántság közlemény a genderizmus ellen

A Magyar Időkben volt olvasható, hogy a Soros György nevével fémjelzett Nyílt Társadalom Alapítvány támogatásával működő Emberség Erejével Alapítvány évek óta szervez úgynevezett emberjogi neveléseket. Sokat sejtető, mindenesetre ebből szivárogtak ki most óravázlatok.

A honlapjukon a következő információ olvasható: „A szervezet 2007-ben indította első emberi jogi nevelési programjait, helyi általános- és középiskolákkal együttműködve. 2015 tavaszától 2016 tavaszáig, az alapítvány szakemberei, a Norvég Civil Támogatási Alap finanszírozásával valósítottak meg 8 hosszú távú emberi jogi nevelési folyamatot, melyek igazodnak a Nemzeti Alaptantervhez és a hatályos kerettantervekhez, így Magyarország egész területén adaptálhatók. A 8 folyamat tematikáját, óravázlatait és tapasztalatait az „egyMÁStan című, ingyenesen letölthető kiadvány foglalja össze. (…)”

sokoldalunemfigura

Félreértés ne essék, itt nem az oktatás szabadságáról van szó, nem vélemények és világnézetek ütköztetéséről, nem tudományos kérdésekről, hiszen a gender-elmélet egyiknek sem felel meg. Megfelel viszont egy törekvésnek, annak az emberben elinduló alászállási folyamatnak, mely lebontja a természetes kereteket, aminek következtében elveszíti nemi identitását. A gender nem tudomány, hanem egy beteg és emberellenes ideológia.

Az Erő és Elszántság azt várja el a magyar kormánytól, hogy törvény adta lehetőségivel élve keményen lépjen fel a társadalmi egyensúlyt megbontani akaró devianciákkal szemben. Mi pedig azt tudjuk ígérni, ha lehetőségünk lesz rá, propagálóit – Tyirityán Zsolt szavaival élve – bele fogjuk taposni abba a csatornába, amibe valók.

Erő és Elszántság

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink