Erő és Elszántság: lángoltak az MSZP és DK zászlók!

február 26, 2018 a Akcióink

Az Erő és Elszántság Mozgalom és a Betyársereg megemlékezést tartott a kommunizmus áldozatainak emléknapján. A rendezvényen felszólalt Ábrahám Barnabás, elnökségi tag, aki a történész szemével világította meg a kommunizmus bűneit. Tyirityán Zsolt, az Erő és Elszántság elnöke is beszélt, aki kifogásolta a kommunizmus bűneivel szembeni – ma napig tartó – kettős mércét. Továbbá László Balázs alelnök, aki kompromisszumoktól mentes harcot ígért a bolsevikok utódjának.

ee3

Rendezvényünk jelszava az volt, vesszen minden maradéka! Lantos János, elnökségi tag beszéde végén, miután rámutatott, hogy a bolsevizmus legalapvetőbb elemei nem a gazdasági kérdések, hanem, hogy hadat üzennek az Istennek, hazának és családnak, meggyújtotta azoknak a pártoknak a zászlóit, akik mind a mai napig képviselik a bolsevizmus leglényegesebb elemeit. Ezek a pártok pedig a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció!

ee1

ee2

Jelképesen üzentünk nekik, hogy meg fogjuk tőlük tisztítani a közéletet, és ez még csak a kezdet! Mert miközben a nemzeti érzelmű magyarok egykori pártja a kommunizmus áldozatainak emléknapján Hódmezővásárhelyen, az időközi választáson összefogott a kommunista párt utódjaival, elárulva, szembe köpve azt a több százezer radikálist, akik hittek benne, a realista jobboldal viszont mutatja az utat nektek, ezekkel nincs barátkozás, nincs megalkuvás. Csakis a harc!

Bővebb videós beszámolóval hamarosan jelentkezünk, addig is a rendezvény legfelemelőbb pillanatai:

Erő és Elszántság, Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment