Érpatak polgármesterének „kihívója” – a volt TASZ-os liberális hazudozása az ATV-ben

július 14, 2014 a Hírmondó

Orosz Mihály Zoltán végre emberére akadt! Egy valódi harcost állított ki az Együtt-PM érpataki polgármester jelöltnek. Ne tévesszen meg senkit, hogy alig tud beszélni és értelmes mondatok megfogalmazásával is hadilábon áll. Elég legyen az, hogy már bizonyított, hiszen az ATV-ben elmondta a tényeket, a valóságot, amelyben Érpatak egy cigánybűnözés által sújtott település. Az se érdekeljen minket, hogy ez nem igaz, hiszen le kell számolni a rend és az erkölcs hatalmával. 

10559805_1444368282501837_2527455328653856540_n

„Az emberek a boltba nem mernek elmenni, mert addig betörnek, vagy felgyújtják a házukat.” Ilyen és ehhez hasonló hazugságokkal állt elő Orosz Mihály Zoltán „kihívója.” Alább a meghökkentő felvételek és az Érpataki Modell megalkotójának közleménye.

Szőllősi Gáborka hazugságait a rendőrség is hivatalosan megcáfolta. Nagyon köszönjük a település jó hírét ápoló, Érpatakot és hazánkat építő többségi lakosság nevében. Szőllősi ezt tanulta ki a TASZ-nál? Ez már a Tasz-kalapoknak is sok volt??? Miért szabadultak meg tőle??? A soros gyurka-félék tőzsdén lopott potya pénze nélkül mi lesz a jogvétővel???

„Az ATV Egyenes beszéd című műsorszám 2014. július 10. 19 óra 25 perckor sugárzott adásában az érpataki polgármester-jelöltként megnevezett Szőllősi Gábor Érpatak település közbiztonságával kapcsolatban tett minden alapot nélkülöző, a valóságtól elrugaszkodott kijelentéseire reagálva a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat közli.

Az Egységes Nyomozóhatósági és Ügyészségi Bűnügyi Statisztika (ENYÜBS) adatait öt évre visszamenőleg (2009-2013) vizsgálva megállapítható, hogy a településen éves szinten átlag 79 bűncselekmény vált ismerté, a közterületen elkövetett bűncselekmények száma pedig 14 alatt maradt. Emberölést egyáltalán nem, rablást 2013-ban kettőt, a többi évben egyet
sem
regisztráltak. A garázdaság bűncselekmények regisztrált esetszáma éves szinten 2-5 között, a súlyos testi sértések száma 4-9 között mozgott. A regisztrált lakásbetörések száma 7 és 13 között változott, gépkocsi lopás nem történt a településen, autófeltörést 2010-ben és 2011-ben egyet-egyet, a többi évben egyet sem követtek el.

A 2014. I-VI. havi ENYÜBS adatok azt mutatják, hogy rendőri eljárásban 39 bűncselekményt regisztráltak, ebből hetet követtek el közterületen. Emberölést, rablást, gépkocsi lopást, gépjármű feltörést, rongálást ebben az időszakban nem regisztráltak. Súlyos testi sértés kettő, garázdaság öt, lakásbetörés három esetben történt 2014. első félévében.

Érpatakon négy körzeti megbízott teljesít szolgálatot. A minden nap jelen lévő helyi rendőrök mellett az elmúlt időszakban a Készenléti Rendőrség állománya is rendszeresen járőrözött a településen.

Rendőrség közleménye
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság
2014. július 12. 18:10″

Na, ez Egyenes beszéd!

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment