Európa legjobbjai készen állnak a háborúra

május 31, 2016 a Hírmondó

Az ellenőrzött média mellett, különféle alternatív hírportálok hangja is eljut a közönséghez. Ezekben a hírekben gyakran a fősodratú médiával ütköző, ellentétes információkat kapunk. Így értesülünk olyan történésekről, amit a cenzúra képtelen elhallgattatni. 

300-1

Németországban több száz menekülteknek kijelölt épület vagy objektum vált a lángok martalékaivá, hogy tanúbizonyságát adja a német nép biológiai önbecsülésének. Számos utcai támadás is érte az öntörvényű betolakodókat, akik súlyos sérüléseket szenvedtek a német hazafiak lángoló gyűlöletének köszönhetően. Germánia huligánja, esetenként egymással ellenséges ultra csoportjai is szövetséget kötöttek a szalafista terror megfékezésére.

Gyújtogatás, büntető jellegű, célirányos támadások, pozitív vandalizmus, ami a német ellenállás harcosait kovácsolja egységbe.Szervezett akciók a betolakodók ellen. Ahogy sejthető, ez még csak a kezdet…

A Németország- szerte jelenlévő szélsőjobboldali, nacionalista és nemzeti szocialista tömörülések adják az ellenállás masszív bázisát, amely kiegészül futball szurkolókkal, radikális keresztényekkel és önszerveződő civil kezdeményezésekkel. A sejtszerűen funkcionáló csoportok indulatai olyan akciókat eredményeznek, ami példaértékű az ellenállás aktív résztvevőire, ezért a bevándorlókat ért félelemkeltő támadások száma a jövőben emelkedni fog.

A társadalom konzervatív része, az úgynevezett középosztály hallgatólagosan támogatja a német radikális ellenállás földalatti tevékenységét, minden akciójuk elismerést vált ki az említett társadalmi rétegből. A radikális fiatalok tisztában vannak azzal, hogy Európa végveszélybe került, generációjuk pedig roppant fontos küldetést tölt be az események irányításában. A nacionalista ifjúság a történelem vasidőszakaiban is képes volt helytállni. Nem lesz ez most sem másképpen.

Olyan mozgalmi jellegű szerveződések erősödését figyelhetjük meg, akik célja nem a törvényhozásba való bejutás és egyéb politikai prostitúció. Népi szerveződések, a néplélek jelenkori vetületei, a germán vér büszke örökösei, akik soha nem teszik le a fegyvert, akik nem térdelnek le a zsarnok előtt. Minden körülmények között a harcot választják.

Bánatukat már nem alkoholba fojtják a hazafiak, hanem teret engednek a jogos gyűlöletüknek és csoportokba szerveződnek. Felkészítik magukat a mindent eldöntő háborúra. Életterüket ökleik erejével rendszeresen tisztítják meg a mocsoktól. Hazánkban vajon mikor fognak megjelenni az első hasonló takarítóbrigádok?

A német nemzetet ért, generációkon átívelő pusztítás ellenére is képes talpra állni. Ezt bizonyítja a dühös fiatalok utcai jelenléte, az a célirányos erőszak, amelyet fajuk szeretete vált ki a betolakodókkal szemben.

A magyar lélek nagyon hasonlatos a német néplélekhez. Hiszen a magyar is katonanemzet, amelyet vérségileg beléje kódoltak a nagy elődök.Magyar hazafiak ezrei készülnek lélekben és testben a haza védelmére, a végső megmérettetésre, a jövőt végérvényesen eldöntő ütközetre.

A német és a magyar nacionalisták egyaránt felismerték, hogy az áruló politikai és egyházi vezetés a vesztébe sodorta Európát, ezért ismét a nemzetek legjobbjaira hárul az a feladat, hogy kiálljanak vérükért és szülőföldjükért.

Nemcsak Németország és Magyarország fiai és lányai készülnek a kegyetlen időkre. Szerte Európában erre készülnek hazafiak ezrei. Nem lesz választási lehetőség, csak a harc! A megadás hitvány árulást jelent és Európa nacionalistái között egyetlen áruló sem lesz!

(Kovrig Attila – ujero.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment