0.6 C
Budapest

Európai fiatalok az ellenállás ösvényén

Folyamatosan érkeznek a hírek Hollandiából, Finnországból, Olaszországból és egyéb európai országokból, amelyek annak bizonyítékai, hogy a fehér faj legjobbjai most is a harcot választják, ahogy a történelem során számtalanszor. A NemzetiArcvonal.net összefoglalója a hazafias érzelmű európaiak kiállásáról.

Néhány nappal ezelőtt a cionizmus egyik hazai szócsöve, az Index hazugságoktól hemzsegő írást tett közzé, miszerint svéd neonácik támadtak védtelen észak-afrikai bevándorlókra. A dezinformálás mesterei nem győzték hangsúlyozni, hogy a „szélsőséges” csoport kiskorúakra és gyerekekre támadt. A stockholmi pályaudvaron mindenkit kíméletlenül összevertek, aki nem volt fehér, állítja az Index, akik már ezerszer bebizonyították, hogy a magyar nép javíthatatlan ellenségei.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a svéd hazafiak megelégelték azokat a liberális svédországi törvényeket, amelyek szabad kezet adnak a bűnözés ősi mesterségéhez kiválóan értő majomembereknek, akik svéd lányokat, asszonyokat erőszakolnak meg vagy késelnek halálra.

nordfront
A svéd hazafiak rávilágítottak arra, hogy a problémát csírájában kell elfojtani

A nacionalisták megmozdulásának is egy ilyen brutális gyilkosság volt a megindítója, nevezetesen egy 22 éves, szociális munkás lány halálra késelése. A Svéd Ellenállási Mozgalom aktivistái a támadás előtt szórólapokat osztogattak az utca emberének, amellyel a betolakodók erőszakos viselkedésére hívták fel a figyelmet.

Szemtanúk szerint körülbelül 100 maszkos, fekete ruhás aktivista látott munkához, hogy megtisztítsa a majmoktól a pályaudvart. A helyszínre kiérkező rendőrökkel is összecsaptak a fiatalok, akik már számtalanszor bebizonyították bátorságukat és elszántságukat más európai hazafiak előtt.

Múlt hétvégén az angliai Doverben is felvonultak a bevándorlást ellenző hazafiak. Itt az antifa nevű elmebeteg, néger- és zsidóimádó képződmény is az utcára vonult. Ahogy arra számítani lehetett, a demonstráció erőszakba torkollott. Csak a rendőrségnek volt köszönhető, hogy néhány antifa nem maradt végleg a földön, a feldühödött, harcedzett angol patrióták kíméletlenül közéjük csaptak. A liberális-narkós csürhe csak a rendőrsorfal mögül dobálta az üvegeket – szokásukhoz híven.

bnf
A fehér brit ellenállók nem kérnek a téridegen szemétből

Németországban is napirenden vannak a betolakodók elleni akciók, porig égett menekültszállások, törött csontok jelzik, hogy a német hazafiak a szavak helyett a tetteket részesítik előnyben. Ezért csapott le a cionisták parancsait végrehajtó német rendőrség az AlterMedia hírportálra, hogy elnémítsa az igazság hangját és elfojtsa a német nép élni akarását. A rendőrség szerint ez a hírportál buzdította a német fiatalokat erőszakos támadások elkövetésére.

Folyamatosan érkeznek hozzánk a hírek Hollandiából, Finnországból, Olaszországból és egyéb európai országokból is a fent említettek mellett, amelyek annak bizonyítékai, hogy a fehér faj legjobbjai most is a harcot választják, ahogy a történelem során számtalanszor. Ezért léptek az ellenszegülés útjára, az ellenállás ösvényére. Népeink előtt két út áll: az ellenállás vagy az önfeladás. Az európai hazafiak láthatóan az ellenállás mellett döntöttek, melynek lángjai hamarosan felcsapnak és megbüntetik a bűnösöket.

berlin
Hamarosan kiderül, miként vészelték át a németek az évtizedes agymosást, lélekben ott vagyunk velük

Nincs lehetőség a visszafordulásra! A háború elkezdődött! Európai fiai pedig a győzelem felé menetelnek!

(Balassa Viktor – NemzetiArcvonal.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink