0.4 C
Budapest

Európai keveredés – párválasztás hazánkban

Egyik talán legfontosabb feladatának tartja a jobboldal nemzeti identitásunk és szokásaink védelmét, a hazai demográfiai helyzet javítását, mielőtt a Nyugatról és Afrikából befelé áramló neoliberalizmus és eltérő hitvallás szét nem rombolja azokat és saját szokásait erőlteti rá agresszívan a keresztény európai országokra.

Politikailag és társadalmilag több dolgot lehet az emberekkel elfogadtatni, betartatni, olyan helyzetet teremteni, ahol döntést kell hozniuk más és a saját jövőjükről. Viszont van egy dolog, amibe se a mindenkori kormány, se egy törvényjavaslat nem befolyásolhat, hiszen ez mindenkinek az egyéni döntése, ez pedig a párválasztás.

A XXI. századi fiatalság nagy részére jellemző, főleg így a nyár folyamán a sorozatos bulizás, ital -és sajnos drogfogyasztás, amit olcsóbb megoldásként házibulikban vagy az bonyolítanak le, de a többség fesztiválokon és egyéb szórakozóhelyeken szeret ismerkedni.

A több napos fesztiválok (Volt, Balaton Sound, Sziget) rengeteg külföldi résztvevőt vonzanak be, aminek talán legmegmagyarázhatóbb oka az olcsó belépők és szállások, de egyeseknél a gyönyörű magyar lányok is elég motivációt nyújtottak, hogy már sokadjára látogassanak el hazánkba. A pár napig itt tartózkodókra nem jellemző a párválasztási igény, ők többnyire egy éjszakás kalandokat keresnek a szintén fesztiválon szórakozókkal, de a belvárosok szórakozóhelyein nem az alkalmi „külföldiek” vannak többségben.

Az idei nyár folyamán egyre több eltérő kultúrájú és nemzetiségű fiatal tűnt fel a táncterek közepén, akik csapatban érkezve vadásszák a fiatal magyar lányokat.  Az Y és X generációk nagy része olyannyira változik át egy impotens, fizikailag és lelkileg gyenge karaktertelen termékké, hogy sokszor az észak-afrikai törzsekből érkező feketék elégítik ki a magyar lányok férfi képének vágyait. A más kultúrákból érkezők viselkedése sokszor hosszútávon is elégségesnek bizonyul az európai nők számára, így sokszor merül fel a rasszok keveredése, ami egyre jobban segíti elő a fehér faj kihalását.

A jobboldal rasszvédelmi harcának elsődleges feladata kell hogy legyen, hogy a lehető legjobban törekedjen a harcos férfi szerep kielégítésére a magyar nők számára! Nem bújhatunk ki a felelősség alól, hiszen nemzetünk több férfi tagja már eltért az igazi hím tulajdonságoktól, rettentően megcsappant az erőnlétük és egyre jellemzőbbé vált a materialista gondolkodás ahelyett, hogy a hűséges párkapcsolatokra és a gyermeknemzésre fektetnének minél több figyelmet.

Óvd meg azt, ami a tiéd!

Küzdj-Fejlődj-Gyarapodj!

/Patrióta/

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink