0.4 C
Budapest

Farkasharapás

A „Farkas hisztériához” még közöljük egy kívülálló személy véleményét. Az általa, a NemzetiArcvonal.net-en publikált írásnak, nagyon sok az igazságtartalma. Kiváló kiegészítés a Farkasok „ügyhöz”.

Hisztéria, visítás, nyüszítés, amelyet mi, MNA-sok ezerszer hallgattunk már végig negyedszázad alatt. Térjünk ki pár szóban a Farkasokra, mint szervezetre. Egy pár fős csoportról van szó, akik kis hírveréssel valamilyen szintű (ezt mindenki ítélje meg maga a saját tudása alapján, és ne az érzelmi kitörései alapján) harcászati gyakorlatokat folytatnak. Na és akkor mi van? Egy alapszinten működő airsoft csapat napi szinten ezzel foglalkozik. Amiből van az országban nagyjából ötezer. Zsidók is, cigányok is, és még ki tudja mifélék airsoftoznak? Ezek a csoportok egy része talán még fegyverrel is rendelkezik, mint vadász, rendőr, tűzoltó, katona, vagy akármilyen hivatalos úton-módon. És akkor újra megkérdezzük, no akkor mi van? Semmi. Az egész nem több, mint egy pár fős ügyeletes „náci” körüli orrnehéz üvöltés, visítás, nyüszítés és a menetrend szerinti acsarkodás.

Felteszünk egy sokkal súlyosabb kérdést. Miért nem a makkabisokkal foglalkoznak? A zsidó sportegyesülettel, akik tagjai valóban éles fegyverekkel kapnak kiképzést kis hazánkban is, éles fegyverekkel rendelkeznek, és nem egy-két darabbal, hanem fejenként tízesével állnak a lakásaik fegyverszekrényeiben a fegyverek. Jó drága nyugati (annál vacakabb) fegyverek.  Miért nem foglalkoznak a makkabi és a kravmaga legbelső köreinek kapcsolataival, akik embereket tízesével szerveznek ki a Közel-Keletre erősen idézőjelbe tett „testőr” munkára, ahol embereket ölnek, és utána ezek a gyilkosok hazajönnek ide? Nos, ezekről miért hallgatnak olyan nagyon, és foglalkoznak pár fiatallal, akik edzenek, airsoftokkal futkároznak, és merészelnek mindezek mellé némi homályos idegenellenességet mutatni egy olyan helyzetben, amikor egész Európa a bevándorlók miatt aggódik?

Ennek egy célja van. Újfent az, hogy ezek a senkik támadják azokat, akik a nép és a nemzet féltésben gondolkodni merészelnek. A cél kettős: az első, a hazafiak elleni támadás, és azok lejáratási kísérlete, a másik, kikényszeríteni valamiféle hatalmi fellépést ellenük. Ez persze csak akkor menne, ha okosabbak és informáltabbak lennének, mint az elhárítás. De hát nem azok, és így felesleges köröket futkároznak, ugyanis a hatalom tud róluk, és figyelemmel is kíséri őket, és mivel nem lépett fel ellenük, ez egyet jelent: semmi törvénybe ütközőt nem tesznek. Az eredmény? A cionfirkászok jó kis hírverést csaptak pár fiatalnak, akik eddig voltak páran, most majd lesznek háromszor annyian, mivel a sok ezer ember, akinek elege van a sok marhaságból, majd jól megkeresi őket, és jó páran be is lépnek közéjük. Vagyis alapvetően milliókba kerülő ingyenreklámot kanyarítottak a Farkasoknak. Mellette pedig hülyét csináltak újra magukból, mert okosabbnak hitték magukat az elhárításnál és a hivataloknál.

Van egy régi mondás: ha az ellenség hibát vét, nem szabad megzavarni. Nagyon helyes. Hatalmas bakot lőttek, és most takaríthatják a romokat maguk mögött. Csak így tovább cionfirkászok, rajta, meg se álljatok. Mi meg jókat röhögünk.

(Vári Roland — NemzetiArcvonal.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink