Fehér fegyveresek érkeztek az amerikai Fergusonba

augusztus 12, 2015 a Hírmondó

A fiatal nigger bűnöző halálának első évfordulóján a feketék nem bírtak magukkal, a rendőrségnek megint lőnie kellett az Egyesült Államok béli Fergusonban. Szépen alakulnak odakint Missouri-ban a dolgok, megjelentek az Eskütartók nevű szervezet tagjai. Az Eskütartók 2009-ben alakultak az amerikai alkotmány védelmére, és a szervezet, ha kell, a hatóságokkal szemben is megvédi az alaptörvényt. Tagjai között megtalálhatók a hatóságok volt és jelenlegi munkatársai egyaránt. A nemzetiarcvonal.net írása.

Jon Belmar St. Louis-i rendőrfőnök nem örül a hazafias csoport megjelenésének, feszültségkeltőnek és szükségtelennek nevezve az Eskütartók akcióját. A hazafiak egyik nyilatkozója az NBC stábjának elmondta, hogy „boldog, hogy képesek megvédeni magukat”, utalva az amerikai alkotmányban lefektetett önvédelmi garanciákra.

ütnikell-938x535

Fergusonban ráadásul rendkívüli állapotot vezettek be, aminek a feketék hordái nagyon nem örültek az ABC News képei alapján.

„Csak azért, mert feketék vagyunk?”

„Csak azért, mert feketék vagyunk?”

Gondoljon bele a kedves olvasó, hogy Ferguson egy húszezer fős kisvárosnak számít az Amerikai Egyesült Államokon belül, mi lesz, mikor Soros György és hasonszőrű társai a többi gettót is fellázítja? Az NBC News alábbi videója elénk tárja, hogy mi vár az amerikai városokra.


A helyzet tehát nem egyszerű, de az arányos fellépés mindig túllendít a gondokon. Ahogy az alábbi kép mutatja, a fehér fajra leselkedő veszély mértékének megfelelően léptek fel a rendőri erők. Száz főnél többet tartóztattak le a rendkívüli állapot szellemében. Bár talán már késő. A fehér Amerikának vége.
ütnikell3

Egyelőre még kézben tartják a helyzetet a hatóságok, nem volt szükséges különleges alakulatok bevetésére. Az Eskütartók országszerte 30 ezer fős állománnyal rendelkeznek, ha lesz valami nagyobb esemény, további mozgolódások várhatók részükről is. Mikor ez a cikk megjelenik, helyi idő szerint délután negyed négy van, a segélyosztó irodák még nyitva vannak, utána útra kel a nigger csapat. Alábbi, záró képünkön Ferguson eddigi főszereplői.

enr

Eskütartók, fosztogató nigger tolvajok, és a rendőri állomány – meglátjuk, mire mennek egymással.

(Molnár Róbert — NemzetiArcvonal.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment