-1.4 C
Budapest

Felnémet: újabb idős embert támadtak meg a cigányok

Németkér után a Heves megyei Felnémet egy újabb olyan település, ahol tombol a cigányterror és ennek idősek esnek áldozatul. A rendőrség hallgat, a média úgyszintén. A kormány szerint javulnak a statisztikák. Pont, mint Németkér, és ez mindennapos már…

Zagyva Gy. Gyula (Jobbik-HVIM ogy. képviselő) tette közzé Facebookon a legújabb cigánybűnözésről szóló hírt, és megdöbbentő módon a nemzeti radikális képviselőnek kell nyomoznia az ügyben, és nyilvánosságra hoznia azt.
Történt ugyanis, hogy hiába kereste meg több újságíró is a Heves Megyei Rendőrfőkapitányságot az újabb idős megtámadásáról, választ nem kaptak. Ez már sajnos tendencia, hogy a heves megyei cigánybűnözésről a rendőrség egyszerűen sunyi módon hallgat, mintha minden rendben lenne, és próbálják eltussolni a történéseket. Az elkövetők valószínűleg felsőtárkányi cigány fiatalok, mint megtudtuk a hazafias képviselőtől.
A nemzeti oldal németkéri megmozdulásának összefoglalója
„Vasárnap este az Egerhez tartozó Felnémeten (lakhelyemtől kb. 2 km) súlyosan bántalmaztak, megkötöztek és kiraboltak egy idős nénit (az én információim szerint környékbeli cigányok) az elkövetőket ugyan forró nyomon elfogták, de az esetről egyik sajtó sem adott hírt. Sokadik eset, hogy az ilyen előreláthatóan nagy közfelháborodást kiváltó bűncselekményeket (pl.: tarnaőrsi, kerecsendi idős verés) a rendőrség egész egyszerűen megpróbálja eltitkolni! Mi már érdeklődtünk a kapitányság szóvivőjénél, délre ígért tájékoztatást, de ez még elmaradt. Ezekből az esetekből hír is csak akkor lesz, ha mi csinálunk. Persze a statisztika csak javul, javul, javul…” – írja Zagyva Gy. Gyula Facebook oldalán.
(Deres.tv nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink