Fizikai összetűzésbe bocsátkoztak német hazafiak a sátán ivadékával (+videó)

június 4, 2016 a Hírmondó

Fizetség nélkül akart alkoholt lopni a betolakodó torzszülött. A bolt tulajdonosai a rendőrség tehetetlenségét megelégelve a környéken tartózkodó hazafiakat hívta segítségül.

nemet-hazafiak-2

Megérkezésük után erélyes fellépéssel ragadták meg az emberi hulladékot és kísérték el a kijáratig. A zsákmányát vesztett kis makákó még megpróbálkozott valamiféle ellenállással, de hamar alábbhagyott a harci kedve miután feje többször is keményebb tárgyba ütődött.

Az alacsonyabb rendű kultúrával bíró fenevadak nem ismerik az emberek világát és azokat a szabályokat, amire a fehér társadalmak felépültek. Hogyan is érthetnék meg azt, hogy a javakért fizetni kell, ha a materializmus feltétel nélküli hívei elhitetik velük, hogy nekik minden csak úgy jár.

A fehér faj önvédelmi reflexe évezredek alatt generációról generációra szállt az utódokra. Ennek köszönhetően képesek vagyunk arra, hogy uralkodjunk azokon, akiket szellemi visszamaradottságuk okán csakis korbáccsal lehet jó irányba terelni.

Többé már nem várható el az, hogy az igazság harcosai némán tűrjék, hátratett kézzel és összeszorított fogakkal azt, hogy ezek a démoni lények elpusztítsák az életterüket. Európában egyre erősebben szerveződnek azok az önvédelmi erők, amik alkalmasak arra, hogy az igazságot elhozzák földjeinkre.

A liberalizmus bukása után Európa népeinek feladata az, hogy visszafoglalják méltó helyüket az életterükben és megbüntessék azokat, akik a hanyatlásért felelősséggel tartoznak. Nem csak a dzsungellakókat, hanem azokat a nemzetközieket is, akik belső ellenségként minden országban jelen vannak, ahol bármit is el lehet rabolni.

Egyre közeledik az ideje annak, amikor a fehér ember összes haragja, elemi erővel fog lecsapni a fenevadakra. Amikor pedig ez az időszak elérkezik, akkor a pokol szülöttei rá fognak jönni arra, hogy olyan földrészre vándoroltak, ahonnan nem lesz számukra visszaút. De többé már az emberek világa sem fogja befogadni őket!

(Zrínyi Gábor – ujero.net)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment