0.6 C
Budapest

Földi: megtámadták Európát, tankok vonulhatnak a kontinensen

Háborús helyzet alakult ki Európában, és bekövetkezhet, hogy tankok vonuljanak a kontinensen. Erről Földi László titkosszolgálati szakértő beszélt a Kossuth rádió 180 perc című műsorában. Földi rendszeresen arra figyelmeztet, hogy Európa ellen támadás, invázió zajlik. Kedden az M1 műsorában azt mondta: lőparancs kellene a határokon.

Földi László szerint nagyon fontos lenne, hogy megváltozzon a bevándorlással kapcsolatos retorika: nem békében vagyunk ugyanis, hanem megtámadtak minket, invázióban van Európa.

Kvázi háborús helyzet alakult ki a kontinensen, még nem lőnek, és nem vonulnak tankok Európában, de az előjelei megvannak, hogy ez is bekövetkezzen – jelentette ki a titkosszolgálati szakértő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

A háborúban érvényes szabályzat előírja ugyanis, hogy miként kell védekezni. Lehetne blokkolni intézményeket, kétségeket lehet támasztani kollaboránsnak minősített civil szervezetekkel szemben, azonnal szabotázsrendszerré lehetne nyilvánítani a csempészrendszereket, a kémeket és a szabotőröket pedig azonnal ki lehet iktatni – vázolta a szakértő.

Földi László rámutatott: ma Európában a titkosszolgálatok csak információt gyűjtenek, és nem vetik be a védekező módszereket.

Az M1 keddi műsorában a titkosszolgálati szakértő arról beszélt, hogy a határokon a katonákat „lőparanccsal” kellene bevetni, hiszen a migránsok a fegyver puszta látványától nem rettennek meg, mivel azt otthon is láttak, a fegyver használatával lehetne visszatartani őket.

„Nem azt mondom, hogy lőni kell, hanem azt mondom, ha bevetjük a katonákat, (…) akkor azt csak lőparanccsal szabad megtenni” – mondta Földi.

(AlfaHír)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink