29.4 C
Budapest

Folyamatosan tüzelik a migránsokat a Soros által támogatott szerb anarchisták

A Belgrádban és egyéb szerb városokban veszteglő migránsokat egy nemzetközi szervezet szerbiai csoportjai uszítják és hangolják a hatóságok ellen. Ezek a szélsőségesen baloldali szerveződések járatják le a magyar hatóságokat, miszerint indokolatlan brutalitással lépnek fel a bevándorlók ellen.

migrans-6

Ők kürtölik teli a sajtót olyan válogatott hazugságokkal, hogy a magyar rendőrség a fasiszták egységeire emlékeztet, sőt intézkedéseiben még felül is múlja azt.

Az anarchista szervezet neve: No Border Serbia. Ha egy kicsit utánanézünk annak kik adják a fő bázisát ennek a társaságnak, nem lepődünk meg azon, ha azt mondjuk: a szervezet gerincét kábítószeres punkok, homoszexuálisok és leszbikusok, valamint liberálisok és szélsőbaloldali elemek adják.

A szervezet tagjai korábban kommunista punk koncertek szervezésével foglalkoztak, persze akkor még nem No Border néven ténykedtek. A koncertjeikkel mindent megtettek, hogy megsemmisítsék a mindenkori fennálló rendet, ezért minden erejükkel azon voltak,hogy fellazítsák az erkölcsi alapszabályokat és nevetségessé tegyék azokat.

Koncertjeiken komoly összetűzések alakultak ki úgynevezett NS Skinhead csoportokkal, akik rendre megtámadták a punkok rendezvényeit és megpróbálták elfojtani az anarchisták próbálkozásait.

Ha ellenőriznénk a No Border tagjainak folyószámla mozgásait, valószínűsíthetjük, hogy feltűnne néhány szervezet neve, ami szorosan köthető Soros Györgyhöz, a nemzetközi felforgató gazemberhez.

migrans-5

Szerbiai források szerint a No Border aktivistái megpróbálják az indulatokat felszítani és arra próbálják rávenni a migránsokat, hogy ha kell erőszak útján, de jussanak át a magyar határon. A magyar határzár nekik a jelképes fasizmust jelenti, gyakran hasonlítják a drótkerítést az egykori munkatáborok kerítéseihez.

A szerb Novosti napilap arról számol be, hogy az embercsempészek továbbra is rendkívül aktívak, az áraikat pedig a rizikófaktor emelkedésével igen megnövelték.150 amerikai dollár helyett 1500 amerikai dollárért hajlandókat átjuttatni a határon egy menekültet.

A belgrádi napilap is megerősíti a No Border nevű anarchista hálózat tevékenységét, mely egyre erősebben érezhető a térségben.

Egyenlőre 300 migráns vesztegel Szerbiában. Állítólag bevárják újabb csoportok érkezését és közösen indulnak el a magyar határ felé.

A szerb hatóságok szerint a helyzet egyre feszültebb, az őszi időjárás pedig még türelmetlenebbé teszi az itt állomásozókat.

(Nagy Zsuzsanna – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink