31.9 C
Budapest

Futballszurkolók csaptak össze bevándorlókkal Ausztriában

A Linz belvárosában kitört csetepaté röviddel hajnali 1 óra előtt kezdődött, ekkor kapta a rendőrség is a bejelentést, akik nagy erőkkel érkeztek a helyszínre. Egyedül a rohamrendőrök beavatkozásának volt köszönhető, hogy a derék hazafiak nem rugdosták egészen Afganisztánig és Szíriáig a bandába verődött betolakodókat, akik a belvárosban tanyáznak, éjjelente pedig tőlük visszhangzik az utca.

6098223_migrants2_1000x625-2

Többek panaszkodnak ugyanis arra, hogy éjjelente bevándorlók ordítoznak az óvárosban, így a helyiek nem tudnak aludni és pihenni, a nőknek ajánlatokat tesznek, többjük pedig nyíltan szívja a marihuánát az utcán.

Két személyt letartóztattak a rendőrség munkatársai, egyet pedig a mentők szállítottak kórházba. Kisebb sérüléseket a helyszínen láttak el az ügyeletes mentősök.

pyro-gegen-nazis-0001-1-jpg1
Az osztrák ultrák határozottan a valóság talaján állnak. Németajkú testvéreikről sajnos ez kevésbé mondható el.

Úgy látszik a huligán-csoportok, akik egyébként sem vetik meg a fiatalos, utcai testmozgást, készen állnak a nyílt fellépésre a betolakodókkal,az ultrák alig várják, hogy szembe kerüljenek az idegenekkel. Ilyenek ezek a férfias játékok…

(Törzsök Gyula – ÚjErő.net)

 

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink