Georg Spöttle tanácsai liberálisoknak

április 12, 2017 a Hírmondó

Németországban drasztikusan emelkedett a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly az előző évhez képest – mondta Georg Spöttle az M1-nek. A biztonságpolitikai szakértő azt javasolja a liberálisan gondolkodóknak, hogy töltsenek egy hétvégét egy londoni vagy brüsszeli no-go zónában, majd ezután meséljenek.

spottle

A Német Szövetségi Bűnügyi Hivatal 2016-os bűnügyi statisztikái szerint jelentősen megugrott a migránsok által elkövetett bűncselekmények száma tavaly – olvasható a hirado.hu portálon. Összesen 295 000 bűncselekmény során merült fel, hogy a gyanúsított nem német származású.

Németországban jelenleg 90 ezer ember van, akiknek el kellett volna hagynia az országot és az EU területét, de elpárologtak – fogalmazott. „Sajnos még mindig az a liberális felfogás van, hogy küldenek a migránsoknak egy ajánlott levelet, amit remélik, hogy átveszi és elhagyja az országot” – hívta fel a figyelmet Georg Spöttle.

A biztonságpolitikai szakértő arról számolt be, hogy a német börtönben ülők 44 százaléka migrációs háttérrel rendelkezik. Napi 800 bűncselekményt lehet a migránsok számlájára írni, és kimagasló a szexuális zaklatások száma.

„Az a katasztrófa, hogy a bűncselekmények lassan normalitássá válnak és az is, hogy mindenhol fegyveresek vannak” – nyilatkozta Spöttle.

A szakértő arról is beszélt, hogy a terrortámadások nagyon gyakorivá váltak. „Három-négy naponta máshova teszünk virágot és plüssmacikat, és mindig más ország zászlajának színével világítják meg az Eiffel-tornyot, de igazából nem teszünk semmit, a határok nyitva vannak” – magyarázta a szakértő.

„A liberálisan gondolkodóknak, akik azt mondják, hogy a migráció milyen jó, azt üzenem, hogy menjenek el Londonba vagy éppen Brüsszelbe egy no-go zónába, éljenek ott egy hétvégén és meglátják majd, milyen problémák vannak. Utána jöjjenek vissza és tárgyaljuk újra a dolgot” – mondta a biztonságpolitikai szakértő a köztévének.

(www.hirado.hu)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment