0.2 C
Budapest

Görög hazafiak vertek el antifasisztákat Athénban

Egy migránsokat segítő szervezet propaganda és segélyakcióját zavarták meg a görög hazafiak a fővárosban. A szervezet valószínűleg – ahogy más országokban is – Soros és cinkosai pénzéből tartja fenn azokat a szélsőséges hálózatokat, amelyek egyike Athénban hirdetett propagandaakciót.

arany-hajnal

Szerintük ugyanis a görögök zöme kifejezetten ellenségesen viselkedik a bevándorlókkal, a rasszista indíttatású zaklatások pedig mindennaposak szerte az országban.

Körülbelül 20 görög lendült támadásba szerda délután, hogy szétverjék azt a majomparádét, ami súlyosan sérti a görög emberek érzékenységét. A hazafiak rátámadtak az anarchista punkokból, narkósokból, négerekből és buzeránsokból álló csürhére, amely a szélrózsa minden irányába próbált menekülni a nacionalisták indulatai elől.

Néhány fogat a helyszínen hagytak egy-egy vértócsa közepén a nagy sietségükben. A hazafiaknak sikerült begyűjteni néhány antifasiszta zászlót is, de az is lehet, hogy ezek a gyáva buzeránsok önként adták oda a görög fiataloknak, hátha megúsznak egy kiadós verést.

anarchista-9
Az egészséges társadalomban nincs helye az ilyen lényeknek.

Természetesen a verés nem maradt el, az antifák propagandaakciója így szégyenteljesre sikeredett. A bevizelt szélsőséges elemek futottak,mint a nyúl. A rendőrség munkatársai kicsit késve érkeztek, így a görög hazafiak sikeresen elnyújthatták indulataik levezetését.

Az antifasiszta bohócok közül néhánynak nem sikerült uralkodnia a hirtelen rátörő hasmenésen, így a görög átlagpolgár világosan láthatta, hogy a nadrágjukba wc-zett antifasiszták nem mások, mint gyáva alakok, akiket a jövőben sem lehet komolyan venni.

A nemzetközi szállóige igen találó:Good night left side!

(Varga Csaba – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink