-4.3 C
Budapest

Magyar érzelmű sportolóra támadtak az enyingi cigányok Siófokon (frissítve)

Egy remek sportemberre és segítségére siető bajtársára támadtak az enyingi cigányok. A Betyársereg kiemelten foglalkozik ezzel az üggyel és várjuk Száva Vince cigány jogvédőt is a helyszínre, hogy ő is vizsgálódjon! Mi ott leszünk!

Az ügy előzménye, hogy a megtámadott fiatal sportoló, esténként biztonsági emberként tevékenykedik egy siófoki szórakozóhelyen, ahol a tulajdonos egyértelmű kérésére nem engedték be a cigány fiatalokat bulizni. Ennek megtorlásaként támadtak a siófoki edzőteremre, ahol a nemzeti érzelmű sportember főállásban személyi edzőként dolgozik. A támadás során a hazafi mellett egy a segítségére siető bajtársa is megsérült. Őt, miután az enyingi cigányok egyikét – az enyingi cigány vajda öccsét, Andort –  földre vitte, háromszor fejbe rúgták az agresszív cigányok. A rúgások miatt kórházba szállították, súlyos agyrázkódással. Szerencsére azóta kiengedték és, mint a képen is látható már jól van. Bajtársaink a rendőrségi feljelentést megtették a cigány vajda öccse R. Andor és első unokatestvére K. Csaba ellen. A hatóságok megkezdték a nyomozást.

11749288_848955361820002_361077098_n
A képen jobb oldalt a megtámadott Török Gábor, aki kórházba került a támadás után

Mozgalmunk vezetője Tyirityán Zsolt is hozzászólt az eseményekhez. „Egy kiemelkedő magyar érzelmű sportolóról van szó, akinek a tevékenységét a Betyársereg folyamatosan nyomon követi. Ezt az ügyet is kiemelten fogjuk kezelni! Várjuk a helyszínre vizsgálódni Száva Vincét és jogvédő barátait. ÉN OTT LESZEK!”

További részletekkel később jelentkezünk!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink