Győzelem! Toroczkai Ásotthalom polgármestere

december 15, 2013 a Hírmondó

A HVIM alapító-vezére és a Betyársereg életre hívója megnyerte az időközi polgármesteri választást Ásotthalmon. Lehet hisztizni a balliberális csőcseléknek, mi azonban biztosak vagyunk abban, hogy Ásotthalom Toroczkai vezetésével virágozni fog.

toroczkai_1

Minden negatív lejárató kampány ellenére Toroczkai László, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alapítója, vezetője meggyőző fölénnyel megnyerte az ásotthalmi időközi polgármester választást – érkezett a hír a településről, tehát az eredmény még nem hivatalos.

A 4000 fős községben ma került sor a voksolásra. A szerb gúnyhatár melletti Ásotthalmon azért tartottak választást, mert a képviselő-testület feloszlatta magát október elején, ugyanis a folyamatos viták megnehezítették a működését.

November közepén még három polgármesterjelöltet vett nyilvántartásba a helyi választási bizottság, a múlt héten azonban egyikük visszalépett, így ketten indulnak a településvezetői székért, mindketten függetlenként.

Toroczkai Lászlót függetlenként a Jobbik támogatta, amelynek a színeiben Csongrád megyében közgyűlési képviselő.

A másik két jelöltet a kormánypártok támogatták, egyikük – mint fentebb írtuk- korábban visszalépett, a másik, Petró Ferenc pedig Ásotthalom korábbi polgármestere és a szomszédos Mórahalom első emberének, a körzet fideszes országgyűlési képviselőjének a korlátlan bizalmát is élvezte.

Korábban az országos médiában is igyekeztek Toroczkai Lászlót fals hírekkel hitelteleníteni, két héttel a választás előtt pedig névtelen, mocskolódó szórólapokkal rágalmazták a HVIM elnökét.

Toroczkai László a kampányban azt ígérte, véget vet a térségben divatos kiskirálykodásnak, a helyiek bevonásával fogja vezetni a települést, és magyar, valamint külföldi befektetők segítségével munkahelyteremtő beruházásokat kezdeményez Magyarország ötödik legnagyobb kiterjedésű községében.

A Betyársereg őszintén gratulál Toroczkai Lászlónak és reméljük, hogy hasonló útra tér majd Ásotthalom  települése, mint Érpatak, ahol valóban példaértékű változások kezdődtek meg Orosz Mihály Zoltán polgármesterré választása után.

(Deres.tv, Alfahír nyomán Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment