12.8 C
Budapest

Gyűlölet bűncselekmények Oroszországban és Angliában (+videok)

A világhálót bejárta a videófelvétel, amikor angol fiatalok színesbőrűre támadnak a manchesteri villamoson. Arról már nem szólnak a hírek, hogy az afrikai országok valamelyikéből érkezett migránsnak a haja szála sem görbült, a ráöntött sörtől sem lett semmi baja, maximum egy kicsit illatosabb lett a rajta lévő ruha.

hazafiak-8

Vannak, akik az eset kapcsán a ’30-as, ’40-es évek náci Németországát vizionálják és vannak, akik arról beszélnek, hogy a bevándorlók erőszakossága mára kitermelt egy ellenpólust, melynek egyik megjelenése a manchesteri villamoson rögzített incidens.

A fehér, angol fiatalok meglehetősen unják már, hogy bevándorlókból verbuválódott bűnbandák terrorizálják őket a saját hazájukban, a saját lakókörnyezetükben. A futball huligánok korábban is végrehajtottak célirányos támadásokat bevándorlók lakta kerületekben, de az elmúlt években az ilyen jellegű aktivitás nem volt számottevő.

Néhány angol nemzeti és nemzeti szocialista csoportosulás erős aktivitást mutat, az elmúlt években a hatásuk sokkal jobban érezhető a korábbi évekhez mérten. Az angol átlagember elutasítja a liberalizmust és határozottan ellenzi azt a kormánypolitikát, amely Angliát feltöltötte arabokkal, pakisztániakkal és a harmadik világból érkezettekkel.

Rendőrségi közlemény szerint a gyűlölet bűncselekmények száma 57 százalékkal emelkedett a Brexit szavazás óta. A regisztrált esetek a fent említett okfejtéseket támasztják alá. Biztosak lehetünk abban, hogy ezek csak a közelgő vihar előszelei…

Állítsuk párhuzamban Oroszországot az angliai esettel, aminek kisfilmje annyira sokkolta a liberális köröket. Szögezzük le mindjárt az elején:Oroszország ifjúságának zöme rasszista, inkább a keményvonalas akciókat részesítik előnyben. A világhálóra naponta töltik fel azokat a kisfilmeket, amelyeket a liberális média rögtön neonácinak és újfasisztának bélyegez.

Az orosz hazafiak brutalitásának híre messzire eljut, a Oroszországban élő legális és illegális bevándorlók szívét a félelem uralja,amikor a média gyűlöletből elkövetett, rasszista támadásról számol be. Több ilyen eset halállal végződött.
A támadásokat az Oroszországban hatályos törvények mellett, úgymond pszichológiai aspektusból is érdemes vizsgálni, hogy megértsük a támadások okait. Ezek megállapítása pedig roppant egyszerű.

Láthatjuk, hogy a bevándorlás hatására milyen mértékben nőttek a nők és gyermekek elleni szexuális bűncselekmények, láthatjuk az öntörvényű, idegen kultúrkörnyezetből érkezett, extrémista vallási nézetekkel felturbózott embertípust, akik Európát csak egyfajta vadászterületnek tartják, ahol ők, mint vadászok, prédát keresnek. A szociális háló maximális kihasználása, gyermekeik után járó támogatások és kiváltságok meglehetősen könnyűvé teszik, a számukra teljesen idegen országban való létet.

Az orosz fiatalok látják a bevándorlók alkotta bandákat, akik kábítószert árulnak az orosz gyerekeknek és megerőszakolják a fiatal orosz lányokat. Ezek azok az elsődleges kiváltó okok, amiért szervezetten lépnek akcióba a nem-oroszok ellen. Emellett a szociális hálóra rátapadt parazita képét tökéletes megjelenítő migránsokat látják és azokat, akik mecseteket építenek a szláv élettérben.

Úgy gondolják, ha a rendőrség részéről érkező fellépések eredménytelenek, akkor nekik kell megmutatniuk, kik a valódi urakOroszországban. Megfélemlítő jellegű akcióik nemzetközi szinten is hírnevet szereztek nekik. Jelen pillanatban is több száz nacionalista és nemzeti szocialista tölti a rámért büntetést valamelyik oroszországi fegyintézetben.

Anglia hamarosan elindul az oroszok által kijelölt úton, nekik sokkal nehezebb dolguk lesz, mint szláv harcostársaiknak, hiszen az angol nagyvárosok már a multikultúra áldozataivá váltak.
Különböző okok miatt nem helyeselhetjük azokat az erőszakos támadásokat, amik a jövőben-minden valószínűség szerint-megsokszorozódnak, nemcsak Oroszországban és Angliában, hanem Európa számos pontján.

Egyet azonban értsünk meg, azok a fiatalok, akik az említett akciókat végrehajtják fajszeretettől fűtötten lépnek támadásba. Meg vannak arról győződve,hogy csak így tarthatják meg nemzetüket és fajukat gyermekeiknek.

Az adott kormányok erőteljesebb fellépése vehetné elejét – a minden bizonnyal – gyűlöletből elkövetett bűncselekményeknek, mégpedig úgy, hogy a jövőben egyetlen bevándorlót sem engednek be életterükbe, a meglévőket pedig maradéktalanul kiutasítják.

(Kovrig Attila – ÚjErő.net)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink