„Ha eljön az idő meg kell védenünk hazánkat!”

március 2, 2013 a Gondolatok

A HVIM meghívására látogatott még a múlt év tavaszán Kaposmérőre a Betyársereg vezetője, akinek most felidézzük a mai napig aktuális  gondolatait.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom meghívására a hétvégén Kaposmérőre látogatott a Betyársereg szóvivője. A „Szabad hadviselésű népi ellenállás történelmi és tudományos áttekintése” címmel meghirdetett előadás a fővárosi vármegye vezetőjének közreműködésével, sikerrel zajlott le.

Megtelt a Pokol pince az érdeklődőkkel, akik a HVIM által meghirdetett előadásra érkeztek. Tyirityán Zsolt gondolatait a szabad hadviselésű népi ellenállásról a gerillaharcászattal kezdte. A Betyársereg szóvivője részletesen beszélt az „aszimmetrikus harcmodorról”. Beszélt annak a lényegről, keletkezéséről, történelmi jelentőségéről, azokról az időkről, amikor egyes népek az ellenállás-e formáját választották. Mint Tyirityán elmondta ez a „harcászati mód” rendszerektől, ideológiáktól teljes mértékben független.

A közönség hallhatott még a legfőbb terrorszervezetekről, kiemelve az arab országok harcosait, akik nagyon jól használják ezeket a módszereket, ezért sikeresek, és amiatt, hogy ők meg tudták tenni, amit sajnos mi még nem, hiszen eleddig az internet és a telefon volt a szervezések legnagyobb színtere. A titkosszolgálatok ezeket pedig kényük-kedvükre megfigyelhették, legfőképp azon embereknél, akik nem elég óvatosak. A Terror Elhárító Központról is beszélt Tyirityán Zsolt, mint arról az elit egységről, amely most fontos eszköz a hatalom kezében.

Mint az előadás következő részében kiemelte, sajnos nálunk még az emberek nagy része – még a nemzeti oldalon sem -, nincs felkészülve erre a fajta „ellenállásra” sem fizikailag, sem mentálisan. A fizikai felkészültség, mint halhattuk Tyirityántól, nem is igazán a legfontosabb, inkább a mentálisan felkészülés a kulcsa a dolgoknak, fejben kell eldőlnie mindennek. A előadó elmondta, azért ha „eljön az idő”, – mert el fog – fel kell készülnünk a támadásra, mert a Kárpát-medencét a cionista hatalom mindenképp szeretné megszerezni magának. „Előjön az emberekből a túlélési ösztön és mindenki harcolni fog több-kevesebb sikerrel, de mindenáron a saját megmaradásáért.” – hangsúlyozta Tirityán Zsolt, aki ezzel párhuzamosan az önellátásra való felkészülés fontosságát is megemlítette. „Katonaként találkoztam az amerikai hadsereg tengerészgyalogosaival és sosem feledem el a tekintetüket. Azok a puszta, hideg gyilkos szemek meredtek rám. Ők felkészültek, látszik, hogy gyilkolásra lettek kiképezve.” – mondta. A felkészülés segítségére a Betyársereg szóvivője pár könyvcímet is megemlített azoknak, akik szívesen merülnének bele jobban ebbe a témába. A jelenkor Magyarországára és a köztársasági rendszerre utalva azt is halhatták az érdeklődők Tyirityántól, hogy ő sem hisz a pártok általi megoldásban. „Sajnos a valódi rendszerváltozásért küzdő erők még létszámilag kevesen vannak, sokan pedig csak beszélnek róla, nem is látják át a lényegét. Az erről történő viták, előadások során pedig a többségben kétséget, félelmet, elutasítást ébresztenek azok az eszközök, amelyekhez majd folyamodnunk kell a harcok során.”

Az előadás végén a közönség felmerült kérdéseire is válaszolt Tyirityán Zsolt, aki tovább folytatja küldetését, hogy felébressze a harcolni akaró és tudó hazafiakat, nemzetünk felemelkedése és ellenségeink legyőzése érdekében.

(Szent Korona Rádió – Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment