Ha így folytatódik, a bűnözők átveszik a hatalmat (+videó)

május 6, 2014 a Hírmondó

Zagyva Gy. Gyula és Orosz Mihály Zoltán egy újabb cigányfertőzött településen járt, hogy fényt derítsen arra, hogy hogyan kell úgy (félre)vezetni egy települést, hogy az a bűnözés fellegvárává válhasson.

Szentistván sajnos, egy a számtalan olyan magyar kistelepülés közül, ahol a „kiilleszkedett” egyének szabadon garázdálkodhatnak. Mint honlapunkon már korábban m is beszámoltunk, a kampány hajrájában a helyi Jobbik fórum közvetlen kezdete után, mikor a sajtó munkatársa vágóképeket készített a felvételéhez a művelődési ház előtti közterületen, egyszerűen megtámadták. Szeme alatt felrepedt a bőr, ruháját összevérezte. Ezek után került az Érpataki Modell Országos Hálózatának és Zagyva György Gyula országgyűlési képviselőnek látókörébe Szentistván.

20140505_szentistvancikk

Szabadidejükben nem csak jogvédelemmel foglalkoznak. (ÉKE helyi elnök, Burai Krisztián kalapban)

Az eset kapcsán kiderült, hogy a kis faluban két-három bűnözői háttérrel rendelkező család terrorizálja a településen élőket és az ott dolgozókat. Ordítozva, fenyegetőzve, követelőzve mennek be a közintézményekbe, boltokba. A településen meglehetősen erőszakos formában van jelen a hírhedt Száva Vince – a kilencvenes évek rettegett éjszakai embere – által vezetett Magyarországi Nemzeti- Etnikai Kisebbségek Érdekvédelmi Egyesülete (ÉKE) is. A romló közállapotokat mutatja, hogy a településen rengeteg vagyon elleni bűncselekményt követnek el egyesek, ezzel megkeserítve az ott élők mindennapjait. – tudta meg a Deres.tv hazafias hírportál.

„A múlthéten a szentistváni közmeghallgatásán jártunk, ahol komoly tapasztalatokat szereztünk az ügyben, hogy NEM szabad irányítani egy települést. Mint ismert, ez az a község, ahol a Jobbik lakossági fórumán a sajtó képviselőjét tettleg bántalmazta egy aljas lelkületű alak. Mi ezzel kapcsolatban kifejtettük, hogyan lehet törvényes eszközökkel móresre tanítani a bűnözőket, de egészen elképesztő módon, a helyi vezetés inkább a rombolók pártjára állt.” – emeli ki Facebook bejegyzésében Zagyva.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment