„Ha leszáll az éj, előjönnek a zombik” (+videó)

július 14, 2018 a Akcióink

Azt az információt kapta az Erő és Elszántság néhány tagja, hogy mintegy 3-4 hete gondok akadtak Zuglóban, mégpedig a Pillangó Parkban. Úgy gondolták, személyesen utánajárnak: A helyiek elmondása és a mi tapasztalataink szerint is terjeszkednek a Hős utcai közveszélyes, füves és dizájner drogoktól kábultan szédelgő bűnözők.

A parkban esténként nyíltan drogot fogyasztók nappal itt támolyognak, fetrengenek; gyakran zaklatják a békés helyieket, akikben a puszta látványuk is riadalmat kelt. Tegnap egy kutyasétáltató hölgy telefonját tönkre is tették, mert lefényképezte őket.

Miközben a Karácsony Gergely által vezetett önkormányzat nagyszabású parkfelújításba kezdett, s igyekszik szebbé varázsolni a környezet( a lakók viszont szerint csak pénzmosás és pazarlás a 600 milliós beruházás), közben igencsak megfeledkezett a közbiztonságról. Egy hete az alpolgármester azt ígérte, kihelyeznek egy rendőrségi megfigyelő konténert, ebből persze eddig semmi nem lett.

A Padlizsán utcai rendőrőrs egy ideje az Önkormányzati Rendészet bázisa, akik köszönik, jól elpihengetnek az adófizetők pénzén, miközben a terület tele van használt fecskendőkkel és a „trombiták” maradványaival, illetve azok elkészítésének nyomaival. Ezek az egyének kényelmesen elsétálnak a készenlétisek előtt, leülnek a parkban és vígan lebzselnek. Ha a lakók betelefonálnak, egy járőr körbemegy, és minden marad a régiben. 

A drogosok mocskot hagynak mindenhol, amerre járnak. Eddig és ne tovább. Meddig kell ezt elviselnünk? Nem engedhetjük meg, hogy belakják egész Pestet. Ha a hatóságok nem lépnek, akkor társadalmi összefogás keretében fogjuk őket elűzni a tisztességes emberek közeléből, mert a lakók félnek.

Az Erő és Elszántság kiemelten fontosnak tartja ezt és az ehhez hasonló problémákat, mi a tisztességes polgárok mellett vagyunk, a környéken a gyermekek és a nők nem mernek már egyedül menni sehová. Éjjelente folyik a randalírozás. Azt gondoljuk, ez nem lehet egy elfogadható jövőkép gyermeink számára, kiemelten fogunk foglalkozni itt és máshol ezzel a jelenséggel.

Magyar Erő és Elszántság Mozgalma

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment