„Hangtámadás a normalitás védelmében” – július 7-én

július 1, 2018 a Akcióink

„Hangtámadás a normalitás védelmében” címmel július 7-én, szombaton kerül megrendezésre, a Nemzeti Ellenállás szervezeteinek széleskörű összefogásának eredményeképp, a „budapest pride” kártékony és pusztító szellemisége ellen meghirdetett tüntetés. 

A normalitás hívei a Hősök terén már július 7-én 10 órától csatlakozhatnak az ott zajló, a dicsőséges Pozsonyi csatára emlékező ünnepséghez. 14 órától kezdődnek meg a tiltakozó megmozdulások.  Az Andrássy út mentén, több ponton is lesz lehetőség kifejezni véleményünket – bejelentett tüntetéseken – a pride szellemisége ellen.

Este 18:30-kor pedig a budapesti Közvágóhíd Hév-megállónál a „Budapest Pride” Fesztivál csúcspontjának szánt, Conchita Wurst nevű „lény” részvételével zajló esti „rainbow party”-t ellensúlyozzuk egy hazafias tiltakozó rendezvénnyel, amelyet a „Hangtámadás a normalitás védelmében” néven hirdettünk meg. A megmozduláson többek között a Romantikus Erőszak együttes koncertjével, és beszédekkel fogjuk elnyomni a sátáni gondolatok zaját, nemzetünk és gyermekeink jövőjének védelmében.

Jogaink védelméről a hazafias célok mentén működő Nemzeti Jogvédő Szolgálat gondoskodik.

Várunk minden cselekedni akaró magyart családjaink és gyermekeink védelmében!

Együtt erősek vagyunk!

A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy a Soroksári út páratlan oldaláról jöjjenek és távozzanak majd a rendezvényről.

Csatlakozó szervezetek:

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom
Betyársereg
Erő és Elszántság
Magyar Önvédelmi Mozgalom
Gárdamotorosok
Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment