29.3 C
Budapest

Harcba indulnak a német ultrák a fajukért és nemzetükért

A szilveszteri kölni események után betelt a pohár, a német szurkolók radikalizálódni fognak és egységbe hívják a hazafiakat. Egy közlemény járja be az internetet. A Betyársereg csak annyit tenne hozzá, hogy: VELETEK VAGYUNK SRÁCOK!

16

Az összes ultra, huligánok és hazafiak! Szombaton mindenki Kölnbe! Szükség lesz az öklötökre!

Kedves barátaim és hazafiak!

Ebből elég volt nekünk!

Néhányan Önök közül hallották a tegnapi beszédemet, én (Michael) Duisburgban mondtam el a véleményem. (Észak-Rajna-vesztfáliai Pegida gyűlésen)
Mérhetetlen düht érzünk! Az a mocskos merkel Köln városát csatatérré változtatta, a kedvenc városomat Észak-Rajna-Vesztfália tartományban. Szinte polgárháború szélére sodorta, ott nőket és lányokat erőszakoltak meg, molesztálták és kirabolták őket.

Ezen túlmenően, még a rendőröknek is neki támadtak, valamint a katedrálisunkat rakétákkal lőtték leköpték és becsmérelték…
Ezt egyszerűen német állampolgárként nem lehet elfogadni, egy amatőr és pusztító kormány van hatalmon és ezek a politikusok a mi asszonyainkat és lányainkat sodorták veszélybe. Mi majd lerendezzük ezt a jövő szombaton, Kölnben egy eseményt hozunk létre.Kérjük, oszd meg ezt az információt a barátaiddal, a rokonokkal és az ismerősökkel. Kölnben találkozunk, szükség lesz Rátok!

16 (2)

Szükségünk van arra, hogy ott legyél a helyszínen, megmutatjuk, hogy többé soha nem lesz hasonló szituáció és kezünkbe vesszük a sorsunkat!
Figyelj, te csak a facebook-on panaszkodsz, de végül kiteszed a lábad az utcára, és újból előfordul a szilveszteri gyalázat. Szombaton Rád is szükség van, hogy megmutasd magad Kölnben!

14 órakor, Szombaton Kölnben!

Észak-Rajna-Vesztfália Pegida

Tömeges szexuális erőszak: Svájcban, Ausztriában, Finnországban Is

Egyre több áldozat jelentkezik a szilveszteri molesztálások miatt immár nem csak Németországban, de Ausztriában és Svájcban és Finnországban is.

A hamburgi rendőrség szerint csütörtökig 70 feljelentést tettek a hatóságoknál a nők ellen szilveszter éjjel elkövetett tömeges szexuális zaklatásokat és rablásokat követően. Hasonló esetek történtek Ausztriában, illetve Svájcban is, ahol eddig fél tucat nő tett feljelentést szexuális zaklatás miatt. A szilveszter éjszakáján Kölnben és más német városokban nők ellen elkövetett támadásokhoz hasonló salzburgi esetekről számolt be csütörtökön az osztrák város rendőrsége.

Egy fiatal osztrák nő január negyedikén tett rendőrségi feljelentést, amelyben az olvasható, hogy szilveszter éjszaka két férfi fogdosta a salzburgi Residenzplatz téren, és ellopták a mobiltelefonját. A támadók nyolc-tíz, külföldi származású férfiból álló csoport tagjai voltak. Ezt követően további esetekre derült fény: egy 28 éves afgán férfi egy 58 éves salzburgi nőt, egy 23 éves szíriai férfi egy húszéves bajor nőt zaklatott szexuálisan.  Az osztrák rendőrség minden esetet kivizsgál majd és zéró toleranciával fog eljárni – közölte az osztrák belügyminiszter. Zürichben fél tucat nő tett feljelentést, azt állítva, hogy a szilveszteri tűzijátékot követően meglopták és szexuálisan zaklatták őket. A svájci rendőrség szerint az embertömegben több sötétbőrű férfi támadt rájuk.

bd94722a-d401-4c20-b0a9-a98849f14eb9-2060x1236

Finnországban a kölnihez hasonló szilveszter éjszakai bűncselekményekre történtek előkészületek menekültek részvételével – közölte az Yle közszolgálati televízióban csütörtökön Petteri Orpo belügyminiszter. Ezekhez a tervekhez köze volt hat iraki állampolgárnak, akit a rendőrség december 31-én őrizetbe vett egy befogadóközpontban, Kirkkonummi városában – tette hozzá. Stuttgartban eddig „bő egy tucat” feljelentés érkezett – közölték német rendőrségi források csütörtökön, és hozzáfűzték, hogy a tettesek más német nagyvárosokban történt támadásokhoz hasonlóan jártak el. A nők útját csoportba verődve zárták el, zaklatták és fogdosták őket az elkövetők, néhány esetben pedig lopások is történtek – hangzott el hivatalos forrásból, amelyek szerint egy 20 éves gyanúsított vizsgálati fogságban van.

(Kitartas.net, AlfaHír nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink