-4.3 C
Budapest

Harcos anyák a deviancia ellen – Budaházy Edda felhívása

A Budaházy család igazi harcosokból áll, ezt Gyuri példája mellett testvére Edda kiállása is jól jelzi, aki most a magyar asszonyokat és leányokat kéri fel a cselekvésre.

179656_184626731572050_3525694_n
Budaházy Edda

Mint már többször írtunk róla, szombaton lesz a deviancia menete Budapesten. A HVIM és egyéb más szervezetek mellett most a Budaházy család is cselekvésre szólít fel. Alább Budaházy Edda felhívása. A vele készült interjút IDE KATTINTVA olvashatják.

Lányok, asszonyok, családanyák!

A július 5-én megrendezendő homokos felvonulás erkölcstelen, nyilvános megrendezésével ezek a beteg emberek ismételten támadást kívánnak indítani legszentebb érzéseink, gyermekeink, valamint nemzetmegtartó kisközösségeink, a családok ellen.

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ezzel nekünk nem kell foglalkozni mert ez egy marginális jelenség, szeretném felhívni a figyelmet a nyugat-európai és amerikai melegfelvonulások tízezres tömegeire, melynek eredménye előbb-utóbb az egynemű házasságok engedélyezése és szegény szerencsétlen kisgyermekek homokosok általi örökbefogadása lesz.

Ezért nekünk, nőknek is kötelességünk jelenlétünkkel demonstrálni, hogy nem kérünk a nyugat-európai hanyatló civilizáció deviáns folyamataiból. Egy családanyának mi sem nemesebb cél ennél, hát ezúton kérek minden hazánkért, gyermekeinkért és családjainkért aggódó magyar asszonyt és lányt, csatlakozzon a nemzeti szervezetek július 5-ére tervezett rendezvényeihez.

Budaházy Edda

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink