Harcosaink erővel és verejtékkel ünnepelték a Betyársereg jubileumát

június 11, 2018 a Harcosok klubja

Azon harcosaink, akik nem vettek részt a Betyársereg fennállásának 10. évfordulóját ünneplő seregszemlén, egy patrióta sportmozgalomhoz méltóan ünnepelték mozgalmunk megalapításának napját.

Testvéreink, igen nagy számban, különböző sportrendezvényeken mérettették meg magukat, ezzel bizonyították az állomány sportszeretetének és hadrafoghatóságának nagyságát. Egy valódi patrióta sportmozgalomhoz méltóan, dicsőséget hoztak a zászlónknak. Ők így, erővel és verejtékkel, ünnepelték mozgalmunk fennállásának 10. évfordulóját.

Testvéreink beszámolója a hétvégi versenyekről, amelyet folyamatosan frissítünk. Egyelőre két versenyről tudunk tudósítani.

Spartan Race – Várgesztes

A Spartan Trifecta megszerzéséhez vezető út második állomása a várgesztesi Spartan Super volt. Ez a második táv a három közül, ami 13+ km szokott lenni. Tegnap 19km-es pályát álmodtak meg a szervezők, amelyen összesen 27 akadályon kellet átküzdenünk magunkat. A Betyársereget a kanizsai, bakonyi és szolnoki klánok harcosai képviseltek. A feladatok a szokásosak voltak: vizes akadályok, szögesdrót, különböző palánkok, majomlétra több változata. Széppé tette a futamot a szakadó eső, amitől helyenként több száz métert kellett bokáig, néhol térdig érő sárban “futni”.

Összességében remek verseny volt, várjuk a harmadik felvonást, ami októberben Miskolcon lesz.

Mi az a Spartan Trifecta?

Minden spártai aki egy naptári éven belül teljesít egy Spartan Sprint, Spartan Super és Spartan Beast távot bárhol a világon, automatikusan hozzáadódik a Spartan Trifecta Club-hoz. Az első Trifecta érem a versenyeken megszerzett mágneses éremdarabokból áll össze.

Véró Alex – Fekvenyomó Magyar Bajnokság

A hétvége folyamán lezajlott az Ifi, Junior és Masters fekvenyomó országos bajnokság Tab-on, ahol 215kg-os nyomással juniorban 1. helyen abszolútban a 2. helyen végeztem.

Ez volt a 14. országos bajnoki címem ebben a sportágban (korosztályos).

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment