Hivatalosan is zászlót bontott a Nemzeti Légió (+videó)

június 3, 2019 a Hírmondó

Dorogi György, a Nemzeti Légió nemzetvédelmi tagozatának vezetője közölte: elindítják azt a jogi folyamatot, amely a szervezet bejegyzéséhez szükséges. Közölte, a tervek szerint a szervezet július végén kezdi meg működését.

A Nemzeti Légió első feladata a felkészülés lesz Trianon százéves évfordulójára. Ennek egyik elemeként a tagok és szimpatizánsok bejárják a történelmi Magyarország mintegy 8 ezer kilométeres határát – tudatta Dorogi György.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke úgy fogalmazott: van létjogosultsága a Nemzeti Légiónak, ahogy valamennyi magyar önszerveződésnek.

Födelmesi László, a Nemzeti Légió testőrségének vezetője, aki korábban a francia idegenlégióban szolgált, akiben a kötelesség hangja szólalt meg. Beszédében a felelősségtudatra és a LMBTQ veszélyre hívta fel a figyelmet.

Walter Pál Péter, a Mi Hazánk Ifjai képviseletében szólalt fel a rendezvényen, ahol kerülte a polkorrektséget és elmondta: nincsenek rájuk hatással a neoliberális erők. Elmondta, hogy a Mi Hazánk Ifjai és a Nemzeti Légió is azt a célt tűzte ki, hogy Horthy kormányzó harcát vívja a mai korban. Minden fiatalt felhívott arra, hogy erősítse a Légió sorait.

/Patrióta/

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment

Hozzászólások letiltva.