I. Népesedési konferencia – Isten ajándéka a magyar gyermek (videók)

október 27, 2014 a Szellemiség

Október 24-én sikeresen lezajlott az első nemzeti radikális népesedési konferencia a budapesti Hazatérés Templomában. Interjúk és mindenki számára tanulságos felvételek a konferenciáról.

A rendezvényen természetesen a Betyársereg is képviseltette magát, hiszen a harcos magyarság sosem fog felemelkedni a jövő nemzedék nélkül.

P1070354

A rendezvénynek otthont adó Szabó Dezső színházterem megtelt érdeklődőkkel, fiatalokkal és idősebbekkel, és voltak olyanok is, akik csecsemővel érkeztek.

A konferencia háziasszonya Budaházy Edda volt, aki bevezetőjében kiemelte a magyarság népességfogyásának drámai helyzetét, és annak fontosságát, hogy ez a kérdéskör végre megkapja a megfelelő figyelmet a közéletben és a törvényhozásban.

Külön köszöntötte a megjelent nemzeti radikális szervezetek képviselőit is, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, a Hatvannégy Vármegye Ifjusági Mozgalom, a Betyársereg, a Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Magyar Nemzeti Gárda képviselőit.

Professzor Dr. Pokol Béla „Európa végnapjai” című könyve kapcsán levetítésre került a szerzővel készült rövid film, amelyben a jelenlévők szembesülhettek a szomorú valósággal, miszerint a népességfogyásnak három alapvető oka van: a magyar nők alacsony gyermekvállalási hajlandósága szemben a cigányság rendkívüli mértékű szaporodásával, valamint az, hogy a Nyugat-európai országok elszivattyúzzák a magyar munkaképes lakosságot.

Első felszólalóként Téglásy Imre, az Alfa Szövetség elnöke kért szót, aki előadásában a magyarországi abortuszok magas számát és drámai hatásait részletezte. Véleményében hangot adott az abortusztörvény tarthatatlanságának, embertelenségének.

Ezután a Jobbik országgyűlési képviselője, Dúró Dóra mondta el gondolatait, aki három év alatt három gyermeket szült. Hangsúlyozta, hogy a gyermekvállalásban nagyon fontos a tudatosság és hogy anyaként az élet továbbadását tartja a legfontosabb dolognak.

 P1070410

Ezután Bertha Szilvia beszélt a család és a karrier összeegyeztethetőségéről, saját példájával alátámasztva azt, hogy a két dolog nem áll ellentétben egymással, inkább kiegészíti egymást.

 P1070500

A szünet után sor került a Nyugat-európai helyzet elemzésére, melyből kiderült, hogy a tömeges muszlim bevándorlók nagy gyermekvállalási hajlandósága miatt ezen országok 20-30 éven belül muszlim országokká válnak. Magyarország tehát egy ilyen Európai Unióba nyert felvételt, amely ránk kényszeríti liberális bevándorlási szokásait és ennek hatását már a magyar lakosság is kezdi érzékelni.

 P1070447

A következő felszólaló Budaházy György volt, aki tisztázta, hogy a fajvédelem nem azonos a fajgyűlölettel, és mi mindannyian fajvédőknek kell lennünk, ha nem akarjuk, hogy a század végére megszülessen az utolsó magyar ember. Kiemelte, hogy gyakorló apaként úgy látja, hogy az emberek ha apák és anyák lesznek kiderül, hogy már nem is akarnának mást és azok akik azelőtt azt gondolták, hogy nekik nem való a szülői hivatás boldogan nevelnek gyermekeket.

 P1070280

Király Ignác, aki 16 gyermeket adott a nemzetnek beszélt a nagycsalád nehézségeiről és áldásairól, a férfi és nő egymás és Isten iránti hűségéről és a mindent összetartó szeretet fontosságáról.

 P1070815

Dr. Magyar Gábor előadásában a vidék nyújtotta lehetőségekről és a szülői felelősségről beszélt, mondván, ne hagyjuk, hogy mások, idegenek neveljék a gyerekeinket, hanem legyünk előttük mi ott mint élő példák úgy, ahogy öregapáink idejében volt.

 P1070530

Szabó Adrien osztotta meg értékes gondolatait a közönséggel. Úgy vélte, kötelességünk azt a zenei és táncos anyanyelvet tudásunkhoz mérten átadni gyermekeinknek, mert ez az a közös anyanyelv, amely évszázadokon át magyarrá tette a magyart. Felhívta az édesanyák figyelmét a népdalok éneklésének fontosságára, gyermekeiknek való megtanítására.

 P1070226

Végezetül Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kért szót, aki felhívta a figyelmet arra, hogy amíg a magyar édesanyák átlagosan 30 éves koruk körül várják első gyermeküket, a cigány nőknél ez már 18 évesen bekövetkezik és emiatt a generációs rés miatt hatványozottan több cigány gyermek születik meg ugyan annyi idő alatt mint magyar.

Budaházy Edda zárógondolataiban köszönetet mondott az előadóknak az értékes információkért, Hegedűs Lóránt lelkipásztornak és református gyülekezetének a támogatásért és a finom ételek elkészítéséért és kifejtette, reményei szerint ez a konferencia csak az első állomása volt egy konferencia sorozatnak és a kezdete egy radikális civil mozgalom kibontakozásának, amely harcolni fog a magyarság megmaradásáért.

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment