„Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!” – interjú a sereg tiszteletbeli tagjával

augusztus 12, 2014 a Szellemiség

A 2014-es Trianon felvonuláson a Betyársereg, most elsőként, adta át megbecsülésének jelét, egy Betyársereg pólót. Ezzel persze együtt jár a tagság is, ezt pedig csak valami tényleg jelentős tettel lehet így kiérdemelni. Balyi Miklóssal beszélgetünk.

BB__5972

Tyirityán Zsolt csak pár szóban említette, hogy a zsidó reklámvonuláson, az általunk csak „Élősködők menetének” hívott rendezvényen kinyilvánítottad véleményedet. Pontosan milyen „szörnyű” zsidóellenes cselekményre kell gondolnunk?

– Egy „Foglalod ám a kurvanyádat, de nem a mi hazánkat” feliratú molinóval mentem ki, ezen üzentem simon pereznek és a terrorista sleppjének. Voltak segítőim is a hídon, akiknek ezúton is köszönöm a támogatást. Beállt mellém egy idősebb zsidó házaspár is a molinót tartani, fogalmuk nem volt róla, hogy milyen feliratot tartanak, rá is kérdeztek „mi van rajta, mert az (emberek) lent egyre idegesebbek” Ami még nagyon bosszant a holomenettel kapcsolatban, hogy izraeli zászlókkal vonulnak Magyarország fővárosában. 2009-es menetre mentem ki először tiltakozni, pontosabban a Gázai mészárlás ellen. Civileket, asszonyokat és gyerekeket gyilkoltak le az izraeli terroristák. Ez a menet mindenről szól, csak arról, nem amiről szólnia kellene, egy csendes megemlékezésről.

Azóta minden évben ott vagyok és szembesítem őket a bűneikkel, és a Palesztin emberek holokausztjával.

Milyen következményei voltak az akciódnak? Híradásokban és egyéb helyeken kevés szó esett erről.

– A híradások megpróbálják ezeket az akciókat elhallgatni, mintha meg sem történt volna, de a Margit Hídnál ott volt a zsidó terror-állam nagykövete és az amerikai nagykövet is, ezért nem tudták teljesen elhallgatni az eseményt. Egy „orr nehéz” képződmény, meghívott Izraelbe is egy ingyenes májműtétre ” gyere ki Izraelbe és kivágjuk a májadat” üvöltötte angolul. Gaudi-Nagy Tamás feljelentést tett ellene, de az ügyet gyorsan lezárta a rendőrség. Volt olyan évem, amikor a cionisták feljelentettek garázdaságért, mert a halott palesztin gyerekek képeit mutattam, miközben Ők vonultak.

eletmenete130421_transzparens_01

Mit éreztél, amikor felhívtak a színpadra, hiszen amellett, hogy ez egy óriási elismerés, nagy felelősség is tartozik hozzá.

– Akkor váratlanul ért, nem gondoltam, hogy a Trianoni rendezvényen kapom meg a pólót és a vele járó tagságot.  Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy a BS tagja lehetek, a jövőben szeretném bizonyítani, hogy jó döntés volt, hasznos tagja lehetek ennek a nagyszerű közösségnek, és a betyárok testvérükként fogadtak.

DSC_0180kicsib

Az utad biztos nem ezekkel az akciókkal indult. Hogyan kerültél a nemzeti oldalra és mit csinálsz, ha nem épp a cionista zsidók ellen lépsz fel?

– 2006 szeptemberében, az Öszödi beszéd kiszivárogtatása után mentem ki a Kossuth térre, azóta az életem szerves részévé vált a politika. Több mint 1300 napig tartó utcai tüntetések után, aminek magam is részese voltam, beléptem a Jobbikba, mert úgy éreztem, hogy a munkámmal segíteni tudom a Nemzeti oldal előretörését.  Nagyon nagy veszélyben van a hazánk: Magyarország gyarmati sorba süllyesztése, a cionisták betelepülése, cigánybűnözés, politikus bűnözés visszaszorítása, tehát van tenni való bőven.

2009

Mik a jövőbeni terveid? Folytatod ezeket a figyelemfelhívó akciókat?

– Mindenképpen folytatni fogom, ugyan a rendőrségünk izraeli távirányítással megpróbálja ezeket az akciókat teljesen ellehetetleníteni, de nem adom fel soha, mert „inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!”

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment