Interjú a Vértesalja Gyermekeivel – a szervezők válasza liberálisok hisztériájára

április 18, 2015 a Szellemiség

Honlapunk, hogy tisztázzuk a helyzetet, megkereste a Vértesalja Gyermekeinek vezetőjét, aki szívesen válaszolt kérdéseinkre. Reméljük ezzel már megérti a cionista média, hogy miről is volt szó.

582431_337945409610639_314709541_n

Hogyan jött az ötlet, hogy egy megemlékező túrát rendezzetek?

– Valójában már évek óta mindig egy április 20-ikához közel eső hétvégén megtartjuk ezt a túrát, ami nem véletlenül kapta a „Születésnapi túra” elnevezést. Ugyanis nekem április 20-án van a születésnapom, és mivel a barátaim között rengeteg természetkedvelő és járó ember van, ezért ezt rendszeresen egy rövid túra keretében szoktuk megünnepelni, amiben – azt hiszem – semmi bűnös dolog nincsen.

Sokan a Betyársereget és a Jobbikot azonosítják a szervezőkkel. Nagy felháborodás is lett ebből. Mit gondoltok a kialakult hisztériáról? 

– Abszurdnak és nevetségesnek tartom, hogy gyakorlatilag már abból is képes botrányt faragni, és ajvékolást rendezni a magyarellenes média, hogy a barátaimmal kirándulni megyünk az erdőbe. Az megint csak a balliberálisok értelmi képességeit jellemzi, hogy annak ellenére nem sikerült megtalálniuk és beazonosítaniuk a szervezőket, hogy ez rá van írva a plakátra, ezért nehéz felfogású rettegni vágyók kedvéért most közlöm, hogy a születésnapom alkalmából tartott túrát a Vértesalja Gyermekei nevű baráti társaság szervezte. Nem a Jobbik, és nem is a Betyársereg, ahogyan azt Tyirityán Zsolt a túrához írt – egyébként remek – ajánlójában is egyértelműen leírta. Azt javasolom, hogy az érintettek követeljenek helyreigazítást és pereljék a csúsztató és hazudozó idegenszívű médiumokat, mi is így fogunk tenni.

Hogy sikerült a túra?

– Hála Istennek kiváló kirándulóidőnk volt és végig mindenki remekül érezte magát. Az egyik legfontosabb dolognak a bajtársi kapcsolatok ápolását tartjuk, és egy ilyen túra, ahol nem a teljesítményen, hanem a baráti, bajtársias hangulatban eltöltött élményen van a hangsúly, kiváló alkalom erre. Sokan eljöttek a túrára, akikkel rengeteg dolgot, többek között eszmei, ideológiai kérdéseket is alkalom nyílt megbeszélni. A táv végére kellemesen elfáradtunk, koccintottunk az egészségemre, ettünk egy szelet tortát, majd hazamentünk. Ehhez vezényeltek 100 készenléti rendőrt Mórra és rendeltek el fokozott ellenőrzést Csókakő területén. Ha ez tényleg így működik, akkor ha egy bűnözés sújtotta településen fokozott ellenőrzést szeretnénk a normális lakosság érdekében, akkor ezentúl tudjuk, mit kell tennünk…

Milyen eredményeket ért el eddig a Vértesalja Gyermekei? Milyen céllal jött létre a szervezet?

– Mint ahogy korábban is mondtam, a Vértesalja Gyermekei egy baráti társaság, amelyik olyan nemzetük iránt elkötelezett hazafiakból jött létre, akik nem elégedtek meg azzal, amit ez a liberális demokrácia kínál a mai fiatalok számára. Eszméinket és a megalakulásunkkor elkezdett harcot azóta rengeteg eredmény igazolta vissza: Csókakőn kettős keresztet, Trianon-emlékművet, Horthy-szobrot állítottunk, tavaly csendőr-emlékművet avattunk, és számos rendezvényt szerveztünk és szervezünk, amelyek szintén a magyarság szellemiségének ébrentartására hivatottak.

Végszóként  ezúton szeretnék szólni Vajnai Attila nevű kommunista tetűnek, aki szerint a csókakői Nagy-Magyarország tér fiktív, hogy nézzen szembe a kegyetlen valósággal, hogy ez bizony Csókakő legnevesebb tere, ahol az említett emlékművek, szobrok is megtalálhatók. Vagy ha nem hiszi, jöjjön el, nézze meg személyesen. Ha meri…

a Vértesalja Gyermekei vezére

(Betyársereg)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment