29.3 C
Budapest

Migránsbűnözés: „Allah Akbar”-ozó csőcselék támadta meg a szerb-magyar határátkelőt

Washington és Tel-Aviv által térségünkbe küldött közel-keleti élősködők egy csoportja, pár napja megrohamozta a horgosi szerb-magyar határátkelőt. Lassan a cigánybűnözés mellé új fogalomként a migránsbűnözést is csatolhatjuk.

Belgrádi források szerint a csőcselék botokkal és kapákkal felszerelkezve, „Allah Akbar” felkiáltással próbált bosszút állni az őket feltartóztató, emberi minőséget képviselő szerb hatóságokon. Miután a sehonnai szemét banda veszélyeztette a forgalmat, a szerbek emberi módon felszólították őket, hogy viselkedjenek, erre hőzöngeni, ordítozni kezdtek. A rendőröknek vissza kellett vonulniuk.

A szerbek végül rendőri erők átcsoportosításával tudták megállítani a téridegen beözönlő csőcseléket, akik még magukat tekintették áldozatnak, nem azokat, akik ezért a földért harcoltak. Nekik jogaik vannak. Ezzel a propagandával teszik degenerálttá és védtelenné az európai őslakosokat is. Joguk legfeljebb visszatakarodni van!

Ilyenkor jönnek a zsidó történészek, akik olyan förmedvényeket okádnak magukból ki tudományos kutatási eredménynek nevezve, amelyek nyíltan az őslakosok ellen uszítanak. Őseink esetében is ugyanezt játsszák el a glatz ferencek, akik vad és gyilkos hordáknak állítják be ősi jussukat elfoglaló testvéreinket.

Akiknek valójában nincs itt mit keresniük, azok az „Allah Akbar”-ozó, hazájukat zsidó pénzen elhagyó, félig-meddig vagy teljesen állatok üszkös-ótvaros hordái!

Reméljük, hogy déli szomszédjaink ősi szerb virtussal ellátják ezeknek a rühes parazitáknak a baját!

Ébredj, magyar!

(Molnár Róbert – NemzetiArcvonal.net nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink