-1.4 C
Budapest

Ismét támadás alatt a Betyársereg – most a TASZ terjeszti a hazugságait

Nem meglepő, hogy a liberális jogvédők, ismét a Betyársereget vették elő, de most nagyon alá futottak a történetnek. Egy riporttal próbálják bizonyítani, hogy a cigányok áldozatként rettegnek Szúcson. Persze mindez hazugság…

Evernote-Camera-Roll-20150322-164647kicsi

A falopástól kezdve a lakosok megfélemlítésen át a rendőri korrupcióig minden megtalálható volt a Heves megyei Szúcson, és mindez egy család kezében egyesült, akikre a helyiek szerint nem vonatkozik a törvény. A betyárok először magánemberként mentek el egy ismerős családhoz, majd mikor látták, hogy baj van többen is megjelentek. A visszajelzések pedig rendkívül pozitívak voltak. Az emberek érezték, hogy nincsenek egyedül, nőtt a lakosság biztonságérzete is. Azóta rend van. A riportban megszólaló cigány család, és persze a TASZ szerint, pedig rettegés. Legalábbis azon cigány család körében, akik megszólaltak a „jogvédők” riportjában.

A riportban elhangzottak miatt hazugság alapú gyűlöletkeltéssel vádoljuk a TASZ-t. Egyoldalúan és a tények figyelembe vétele nélkül készítették el riportjukat, a valódi áldozatokat meg sem szólaltatva. Mi kint voltunk és később részletes bizonyítékkal is szolgálni fogunk. Annyit közlünk elöljáróképp, hogy a TASZ nagyon aláfutott a dolgoknak. Egy képet szeretnénk közölni, ahol az egyik „rettegő” éppen igen toleráns magatartást folytat. A további részletekkel később még jelentkezünk, de ezek után megkérdeznénk: ki is itt a valódi áldozat kedves jogvédők?

IMG_3024

 

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink