21.7 C
Budapest

Iszlám kalifátust akarnak Magyarországból?!

Az Irak északi, szunnita vidékeit lerohanó vallási fanatikusok visszaállítanák az Oszmán Birodalom határait. Vajon fizikai úton, vagy inkább biológiailag történne a hódítás? 

Félreértés ne essék, nem az Iszlámmal van a baj, hanem csak azokkal, akik kifordítják és a feje tetejére állítják a vallási tanításokat. Ezek a nyugat által támogatott terrorista csapatok ilyenek. Szíriát megpróbálták tönkretenni ezek az erők, amelyek mögött leginkább Izrael és Szaúd-Arábia áll. A cél persze a térség destabilizálása és új irányítható és kizsákmányolható államok létrehozása. Jó példa erre Líbia és Egyiptom szétverése, amellyel elhozták a demokráciát és a teljes zűrzavart. Irakban már keresztényeket feszítenek keresztre, tehát el lehet képzeni, hogy mit hozna ez rendszer a többi államra és persze Európára. Az öreg kontinens egy része már megfertőződött erre legjobb példa Franciaország, amiről már mi is beszámoltunk.

Az Irak északi, szunnita vidékeit lerohanó terroristacsoport, az ISIS a hétvégén kikiáltotta a kalifátust és nevét egyszerűen Iszlám Államra változtatta. A “kalifátus” jelenleg csak Szíria déli és Irak északi vidékét foglalja magában, de a terroristáknak ennél sokkal nagyobb terveik vannak: a cél a világuralom.

Ennek részeként közölték most ezt a térképet, amin a jövőbeni államuk legszélső határait ábrázolták:

yxx

Igen, jól látja, a Közép-Európában szétterülő fekete folt magában foglalja a Balkán-félsziget, Románia és Ukrajna (illetve immár Ororszország) egyes területei mellett egész Magyarországot is.

A térképen ábrázolt állam amúgy nagyobb, mint a középkori kalifátus, vagy akár az Oszmán birodalom valaha volt legnagyobb kiterjedése. A térképrajzolók uralkodó logikája az lehetett, hogy azokat a területeket, ahol valaha járt muzulmán katona, hozzácsapták a jövendőbeli államhoz. Így lehet annak része teljes Ausztria is, bár a törökök csak ostromolták Bécset, de megszállniuk nem sikerült.

(444.hu nyomán Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink