0.1 C
Budapest

Karitatív akció Kárpátalján – a Betyársereg szilveszteri ajándéka (frissítve)

Idén augusztus végén a Betyársereg paksi klánjának motoros egyesülete a Legends Hungary ME., a Perfect Fight Club és az Ukrán 7TH Legions-al, Kárpátaljára látogatott, ahol a Munkácsi Gyermekkórház megsegítésére adományt adtak át. Mivel motoros harcosaink látták, hogy jó helyre került az adomány és bőven elkél még a segítség a kórházban, ismét motorra (pontosabban most mikrobuszba) pattantak és egy több, mint fél milliós segélyt juttattak el a rászorulóknak.

Természetesen paksi harcosaink egy szöveges/képes beszámolóval is készültek az akcióról, de ezen kívül még a helyi tv is megjelent, hogy beszámoljon az eseményről.

5 perc 40-től az adományozásról készült riport

Ígéretünkhöz híven ismét a kárpátaljai Munkács kórházának gyermekosztályára látogattunk. A tavalyi akciónk után látva, hogy jó helyre kerülnek adományaink a nagy szükség közepette, ismét közös gyűjtés kezdeményeztünk a PERFECT FIGHT CLUB küzdősportolóival, az Ukrán 7Th LEGION motorosaival, és a BETYÁRSEREG PAKSI KLÁNJÁVAL!

560.000Ft készpénz adomány mellett rengetek gyerekruhát, játékot, cipőt, gyógycipőt, sikerült a helyszínre szállítanunk. A gyermekosztály főorvosával konzultálva, és a 7Th LEGION helyi motoros csoport orvos tagjával egyeztetve 560.000Ft értékben gyógyszert vásároltunk, amit átadtunk a gyermekosztály részére.

Nem is akarom kommentálni az eseményt, a képek magukért beszélnek! Harcosainknak, az orvosok, a nővérek hálája, és legfőképp a gyermekek szeme ilyenkor mindent elárul!

Ezúton is köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal segítették munkánkat!

(Betyársereg)

spot_img
spot_img

Kapcsolódó cikkeink

Friss cikkeink